Memurların Şubat 2019 Maaş Bordrosu (E Devlet'ten -Bordro Sorgulama)

Kamu personellerinin 2019 Şubat dönemi maaş bordroları e Devlet kapısı üzerinden erişime açıldı. İşte bordro sorgulama ekranı.

Memurların Şubat 2019 Maaş Bordrosu (E Devlet'ten -Bordro Sorgulama)

Kamu personellerinin 2019 Şubat ayı maaş bordroları yayınlandı.

Milyonlarca memurun maaşları yarın hesaplara yatacak. Ayın 14 'ünün gelmesi ile birlikte kamu personelleri, maaş bordrosu sorgulama sayfasını araştırmaya başladı. 

2018 Temmuz-Aralık arasında açıklanan enflasyon rakamlarına göre kamu personellerine Ocak 2019 döneminde yüzde 4+6,70 ‘lik zam yapıldı. Maaşlara gelen bu zammın ardından ilk maaşlar geçtiğimiz ay hesaplara yattı.

Şubat 2019 kamu personeli maaşları da 15 Şubat Cuma günü hesaplara yatacak. Maaşlar hesaba yatmadan önce bugün bordrolar erişime açıldı. Kamu personelleri ise maaş bordrosu sorgulama ekranını araştırmaya başladı.

BORDRO SORGULAMA

Maaş bordroları e Devlet üzerinden erişime açıldı. Bordronuzu sorgulamak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir.

E Devlet internet sayfası olan www.turkiye.gov.tr internet adresine gidin ana sayfanın üst kısmında bulunan "Sisteme Giriş" butonuna tıklayın ve açılan yeni sayfada T.C. kimlik numaranız ve e Devlet şifrenizle giriş yapın.

E Devlet -sistemine giriş yaptıktan sonra e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden bordro yazın ve bordro soruglamayı yapın.

E Bordro sorgulama ekranı için Tıklayın

TÜM MEMUR HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN