En Az İlkokul Mezunu Sözleşmeli Er Alımı Yapılacak !

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına sözleşmeli er alımı yapılacak. 2018 Sözleşmeli er alımı başvuru şartları, başvuru linki ve sözleşmeli er alımı hakkında tüm detaylar askeri personel alımları, polis alımları ve memur alımları haberlerinin merkezi kamu bülteni haber sitesinde.

En Az İlkokul Mezunu Sözleşmeli Er Alımı Yapılacak !

Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na sözleşmeli er alımı yapılacak. Sözleşmeli er alımı başvuru şartları, linki ve diğer detaylar DPB'de yayımlandı.

TÜM ALIMLARI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİRİN

Askeri personel alımları, polis alımları, memur alımları, özel sektör iş fırsatları ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni haber uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirmeyi unutmayın. İndirmek için TIKLAYIN.

SÖZLEŞMELİ ER ALIMI İÇİN 25 YAŞ ŞARTI

Devlet Personel Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve ilgili komutanlıklazrın resmi internet sayfasından en az ilkokul mezunu sözleşmeli er alımı hakkında beklenen duyurular yayımlandı. MSB'den yapılan duyuruda sözleşmeli er alımı için başvuruların e-Devlet şifreleriyle https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresinden yapılacağı belirtilirken,  Başvuru yapacak adayların 25 yaşını aşmamış olması en az ilkokul mezunu olması, askerliğini yapmış ya da yapıyor olması, fiziki ve diğer şartları yerine getirmesi gerektiği belirtildi.

Başvuru kılavuzuna göz atmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kontrol edebilirler.

SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA

İlgili Haberler