Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Uzman Erbaş Alımı Yapacak! Başvurular Başladı

Türk Silahlı Kuvvetleri Kara , Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2018 yılı uzman erbaş alımı başvuru işlemleri başladı. Uzman Erbaş alımı 2018 hakkında merak edilenler, uzman erbaş alımı şartları, başvuru sayfası ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Uzman Erbaş Alımı Yapacak! Başvurular Başladı

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından yapılan duyuruda Kara , Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları 2018 Yılı Uzman Erbaş Alımı başvurularının başladığı, başvuru işlemlerinin 26 Ekim 2018 tarihine kadar MSB'nin resmi internet sayfası üzerinden gerçekleştirileceği belirtildi. 

AKLINIZA TAKILANLARI DİĞER KADIN-ERKEK ADAYLARLA PAYLAŞABİLİRSİNİZ!

Kamuya personel alımlarıyla ilgili gelişmeleri takip etmek, diğer kadın-erkek adaylarla iletişime geçerek arkadaşlık kurmak, soru sorabileceğiniz yüzbinlerce insana erişmek için Türkiye'nin en büyük memur adayı yardımlaşma grubuna katılabilirsiniz. Katılım için TIKLAYIN.

UZMAN ERBAŞ ALIMI İÇİN BEKLENEN DUYURU GELDİ!

Binlerce gencin beklediği uzman erbaş alımı başvuru duyurusu yayımlandı. Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından bugün yayımlanan duyuruda uzman erbaş alımı için başvuru sürecinin başladığı belirtildi. Başvurular e-Devlet şifreleriyle Personeltemin sayfası üzerinden gerçekleştirilecek. e-Devlet şifresi olmayan adaylar İnternet bankacılığı üzerinden ya da PTT şubelerinden temin edecekleri şifreler ile başvurularını gerçekleştirebilirler.

2018 UZMAN ERBAŞ ALIMI İÇİN BAŞVURU YAPMAYA HAZIRLANAN ADAYLAR DİKKAT!

Uzman erbaş alımı için başvuru yapacak adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması, erkek olması, 27 yaşını bitirmemiş olması, askerliğini yapmış ya da yapıyor olması gerekiyor. Askerlik hizmetini yerine getiren adayların terhisinin üzerinden en fazla 5 yıl geçmiş olması gerekli. 

KARA, DENİZ VE HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIKLARI 2018 YILI UZMAN ERBAŞ  ALIMI 

 
DİKKAT:
 
1. Adaylar başvuru ekranına E-devlet üzerinden giriş yapacaktır.
2. Giriş yaptıktan sonra bilgilerim kısmından eğitim, iletişim, askerlik ve diğer istenen bilgileri dolduracaktır.
3. Adaylar Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarından en çok üçer tercih yapabilecektir. Sınav sonuçlarına göre değerlendirme bölümünde açıklandığı gibi sıralama yapılacak, sıralamaya giren ve nitelikleri uygun olan adaylar Kuvvet Komutanlıkları tarafından kontenjanlara yerleştirilecektir. Adaylar, tercih ettikleri sınıf kontenjanlarına giremediklerinde, istekli olmaları ve ihtiyaç bulunması halinde diğer sınıflarda/Kuvvetlerde adaylık durumları devam edecektir.
4. Adaylar başvuru yapmadan önce mutlaka kılavuzu ve başvuru şartlarını dikkatle okumalıdırlar.