2018 KPSS Birincisi Sinan Yıldırım , Ağrı ve Ailesinin Gururu Oldu

KPSS Birincisi Ağrılı Sinan Yıldırım Ailesinin Gururu Haline Geldi 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavında Türkiye birincisi olan Ağrılı Sinan Yıldırım, büyük bir mutluluk yaşıyor.

2018 KPSS Birincisi Sinan Yıldırım , Ağrı ve Ailesinin Gururu Oldu

Mehmet Emin ve Hanım Yıldırım'ın 4 çocuğundan en küçüğü olan Sinan Yıldırım, 2018 KPSS'de Türkiye birincisi olarak ailesinin ve Ağrı'nın gururu haline geldi. Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu Yıldırım, genel yetenek testinde 59 doğru 1 yanlış , genel kültürde ise 55 doğru 5 yanlış ile 2018 KPSS Lisans alanında Türkiye birincisi oldu.

Yıldırım, KPSS P1 puan türünden 100, KPSS P2 puan türünden 100, KPSS P3 puan türünden ise 99.99 puan alarak büyük bir başarıya imza attı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldırım, ailesinin, hocalarının, arkadaş ve yakınlarının kendisiyle gurur duyduğunu , kendisinin de çok mutlu olduğunu , Ağrı'dan böyle bir başarının çıkmasına ayrıca sevindiğini söyledi.

Ağrı'dan herhangi birinin böyle bir derece yapabileceğini göstermek istediğini ve bunu kanıtladığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Yıldırım, sınav sonuçları açıklandığında sınav esnasında yaşadığı heyecandan daha büyük bir heyecan yaşadığını söyledi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA