1000 TL nakit para için son 8 gün! Kartlara hemen yatırılacak

Yapı Kredi’den müşterilerine müjdeli haber! Banka, mobil uygulamasından kredi kartı için başvuruda bulunan ve gerekli koşulları sağlayanlara 1000 TL nakit geri ödeme imkanı sunuyor. Kampanyanın ayrıntıları şöyle...

1000 TL nakit para için son 8 gün! Kartlara hemen yatırılacak

Yapı Kredi, mobil uygulama kullanıcılarına yönelik avantajlı bir promosyon duyurdu. 1 Nisan’dan 30 Nisan 2024’e kadar geçerli olacak bu özel teklifte, “YKUCAK1000” promosyon kodunu kullanarak bankaya yeni katılan müşteriler, 1000 TL’lik geri ödeme bonusundan faydalanabilecekler.

yapı kredi nakit iade

YAPI KREDİ KAMPANYA DETAYLARI

Başvuru Adımı

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımını takip etmeleri gerekiyor. Bu adımı tamamlamayanlar kampanyadan faydalanamayacaklar.

Kredi Kartı Başvurusu

Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, başvurularının değerlendirilmesi ve kartlarının onaylanması durumunda kampanyadan yararlanabilecekler. Bu aşamada, müşterilerin kampanya kodunu girmeleri gerekiyor.

Uçuş İadesi

Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra, kredi kartı onaylanan müşterilerin Yapı Kredi Dijital Kart ile uçak bileti satın almaları gerekiyor. Ancak, bu işlemi müşteri olduktan sonraki 24 saat içinde gerçekleştirmeleri şart.

yapı kredi bankası

Geçerli Havayolları

Bu kampanya, Türk Hava Yolları/Anadolu Jet, Pegasus Havayolları ve SunExpress üzerinden yapılan uçak bileti alımlarında geçerlidir.

Ödeme Detayları 

Kampanyadan faydalanan müşteriler, 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında yapacakları alışverişler için kredi kartlarına 10 Mayıs 2024 tarihinde 1000 TL indirim yükleme avantajından yararlanacaklardır. Ancak, bilet iptali durumunda, karta yüklenen ek bakiye geri alınacaktır.