2019 Yılı Polis Şark Tayini Sonuçları Bekleniyor-İşte İl ve İlçelere Göre Şark Süreleri 2019

On binlerce polis , 2019 yılı polis şark tayini sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Haziran ayında açıklanması gereken şark tayinleri hala açıklanmadı. Peki şark tayini sonuçları ne zaman açıklanacak? Polislerin şark süreleri ne kadar? İşte detaylar.

2019 Yılı Polis Şark Tayini Sonuçları Bekleniyor-İşte İl ve İlçelere Göre Şark Süreleri 2019

2019 yılı Polis Şark Tayini sonuçları bekleniyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü 2019 yılı şark tayini sonuçları hala açıklanmadı. On binlerce polisin ve ailelerinin büyük bir merakla beklediği 2019 yılı şark tayinlerinin sonuçları hala açıklanmadı.

Yönetmeliğe göre , Haziran ayının son haftasında açıklanması gereken , polis şark tayinlerinin açıklanmaması polisler tarafından tepki ile karşılanmaktadır. 

LGS SONUÇLARI AÇIKLANDI POLİSLER ÇOCUKLARININ TERCİHLERİ İÇİN EGM 'Yİ BEKLİYOR

Liselere Giriş Sınavı sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı ve tercihler 1 Temmuz günü başlıyor. Ancak polislerin hala şark görevini hangi ilde yapacağı belli olmadığı için tercih yapamayacaklar. Çocuklarının yanında liseyi okumalarını isteyen aileler, EGM 'nin şark tayinlerini hemen açıklamasını istiyor.

Öte yandan yüzdelik dilime girmeyen ve ikametine en yakın yerdeki okulda lise eğitimine başlayacak öğrenciler de bir hayli fazla. Ancak şark tayinleri açıklanmadığı için hala bu konudaki belirsizlik de devam ediyor. 

Polis şark tayinleri açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

İŞTE İL VE İLÇELERE GÖRE GÜNCEL POLİS ŞARK SÜRELERİ