Üniversitelerin Açılma Şekli ile İlgili Yeni Açıklama: Görünen O Ki...

Üniversitelerin açılması ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Abbas Güçlü yaptığı açıklamada, hemen hemen tüm üniversitelerin güz döneminde uzaktan eğitime uygulayacağını söyledi.

Üniversitelerin Açılma Şekli ile İlgili Yeni Açıklama: Görünen O Ki...

Üniversitelerle ilgili açıklama geldi.

Üniversitelerle ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan son dakika açıklamasında üniversitelerin açılmasına zor gözüyle bakıldığına yer verildi. 

Abbas Güçlü, bugün kaleme aldığı yazısında milyonlarca üniversite öğrencisinin merak ettiği konu hakkında bazı detaylara yer verdi. Güçlü , Milliyet 'te yayımlanan yazısında , öğrencilerin üzerine yüklenen LGS, YKS, KPSS sınavlarına eleştiride bulundu ve kamu alımlarında mülakat sistemine tepki gösterdi.

UZAKTAN EĞİTİM

Şimdiye kadar yapılan açıklamalara baktığımızda birçok üniversite , güz dönemini (2020-2021 ilk dönemi) uzaktan eğitimle yapacak. Ocak ayına kadar sürecek güz dönemi ile ilgili açıklamada bulunan Abbas Güçlü şu ifadeleri kullandı:

"Görünen o ki güz döneminde üniversitelerin pek çoğunda uzaktan eğitim yapılacak!

Dünya üniversiteleri aylar öncesinde buna karar verdi! Bizimkilerin önemli bir bölümü de peyderpey uzaktan eğitim kararı alıyor. Ama bir de kararsızlar var ki hâlâ neyi bekliyorlar anlamak mümkün değil! Bir an önce karar vermeleri gerekiyor ki öğrenciler de ona göre hareket etsin!

Ev mi tutacaklar, yurtta mı kalacaklar, nasıl bir ulaşım programı yapacaklar belli değil!"

Peki sizce üniversiteler açılmalı mı uzaktan mı olmalı? Anket için  TIKLAYIN

Kaynak: https://www.milliyet.com.tr/yazarlar/abbas-guclu/kpss-dayatmasi-yok-ve-universiteler-6297467