Son Dakika Haberi: KYK Borçları İçin AK Parti'den Açıklama

Son dakika haberi: KYK Borçları ile ilgili AK Parti 'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada kredi borçlarının erteleneceğine yer verildi.

Son Dakika Haberi: KYK Borçları İçin AK Parti'den Açıklama

Son dakika : KYK borçları hakkında açıklama geldi.

AK Parti tarafındna hazırlanan 15 maddelik yeni kanun teklifinde KYK borçları ile ilgili madde yer aldı. AK Parti Grup Başkabvekili Mehmet Muş , yaptığı son dakika açıklamasında KYK borçlarının 3 aylık süre ile erteleneceğini söyledi. 

Muş açıklamasında şunları söyledi:

"Hazine ve belediye taşınmazlarıyla, milli parklar ve orman genel müdürlüğü taşınmazlarına ve izinlerin ait borçlar, KYK kredi borçları, belediyelerin gelir vergisi tevfikatlarına, sosyal sigorta prim ödemelerinin 3 ay süreyle ertelenmesi ve belediyelerin toplu taşıma faaliyetlerinin 3 ay süreyle desteklenmesine imkan sağlıyoruz."

Kadın erkek diğer gençlerle bilgi alış verişi için TIKLAYIN

Mehmet Muş 'un açıklaması şu şekilde:

- İlan ve çevre ve temizlik verileri, faaliyette bulunmadıkları dönemde alınmaması
- Hazine ve belediye taşınmazlarıyla, milli parklar ve orman genel müdürlüğü taşınmazlarına ve izinlerin ait borçlar, KYK kredi borçları, belediyelerin gelir vergisi tevfikatlarına, sosyal sigorta prim ödemelerinin 3 ay süreyle ertelenmesi ve belediyelerin toplu taşıma faaliyetlerinin 3 ay süreyle desteklenmesine imkan sağlıyoruz.


Konutlara ve faaliyetleri durdurulan işyerlerine ilişkin su faturalarının 3 ay süreyle belediyeler tarafından ertelenmesine imkan tanıyoruz. Burada yetkiyi belediyelere veriyoruz.