Silivri Belediyesi, Üniversite Öğrencilerine 500 TL Veriyor, Başvuru Şartları Neler?

Silivri Belediyesi tarafından 2022-2023 eğitim öğretim dönemi içerisinde üniversiteyi kazanan 1. sınıf örgün eğitim alan öğrencilere 500 TL katkı ödemesi yapacağını duyurdu. Kendisi ya da ailesi Silivri'de ikamet eden öğrencilerin yararlanacakları destekle alakalı konuşan Silivri Belediye Başkanı Yılmaz, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimizi desteklemeye devam ediyoruz.’ Dedi. Silivri Belediyesi, ilçede ikamet eden öğrencilerin eğitimlerine yönelik dest

Silivri Belediyesi, Üniversite Öğrencilerine 500 TL Veriyor, Başvuru Şartları Neler?

Silivri Belediyesi’nin Üniversite Öğrencilerine 500 TL Katkı Ödemesinde Faydalanma Şartları Neler? 
 Kendisi ya da Ailesi Silivri'de ikamet etmekte olan öğrenciler bizden size sosyal markete başvurarak destekten faydalanabilecek.

Bu destekten faydalanmak isteyen öğrencilerin kimlik kartları ile öğrenci belgelerini belediyeye ibraz etmeleri gerekir. 

Destekle Alakalı Konuşan Başkan Yılmaz, Şu İfadeleri Kullandı;

“Silivri Belediyesi olarak; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyet'i emanet ettiği gençlerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl üniversiteyi kazanan öğrencilerimize 500 TL destek ödemesi yapmıştık. Bu yıl daha üniversite 1. sınıfa başlayan bütün öğrencilerimize aynı desteği sunuyoruz. Bizden size sosyal marketimiz aracılığı ile yapacağımız destek ile öğrencilerimize 'üniversiteye hoş geldin' diyoruz bütün öğrencilerimize başarılar diliyor geleceğe yürüdükleri bu yolda her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyorum.”

Dedi.