AÖF 2020 Final Sınavları Ne Zaman? Final Sınavları Online mi Olacak?

Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınavları sona erdi. Diğer üniversiteler için sınavlar internet üzerinden yapılıyor ve yapılacak. Peki final sınavları da mı internet üzerinden online yapılacak? İşte son bilgiler.

AÖF 2020 Final Sınavları Ne Zaman? Final Sınavları Online mi Olacak?

AÖF final sınavları online mi olacak?

Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara sınavlarının (Vize) online olacağı açıklanmıştı. Anadolu Üniversitesi vize sınavları için süreç sona ererken diğer AÖF öğrencileri için süreç başladı ya da önümüzdeki günlerde başlayacak.

ONLİNE YAPILIYOR

Açıköğretim Fakültesi okuyan milyonlarca öğrenci, geçtiğimiz haftalardan bu yana online sınavlara giriyor. Korona salgını nedeniyle sınavların online yapılmasının kararlaştırılması sonrası sınavlar internet üzerinden yapıldı sınavlara yüz binlerce genç katılıp vize sınavlarını tamamladı.

FİNAL SINAVLARI

Vize sınavlarının Anadolu Üniversitesi 'nde tamamlanmasının ardından final sınavları için arayış başladı. Öğrenciler , 35 gün sonra yapılacak final sınavlarının da mı internet üzerinden yapılacağını merak ediyor.

Ancak bu konuda net bir açıklama gelmedi. Peki sizce sınavlar online mi olmalı yoksas okullarda mı girilmeli: Anket için TIKLAYIN

AÖF SINAV DUYURUSU GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN