Öğretmenlere Müjde Geldi! Eğitim Öğretim Ödeneği Artırılıyor

2022 - 2023 Eğitim öğretim yılı başında öğretmenlere ödenecek eğitim öğretim ödeneği artırılıyor. Müjdeyi Eğitim Bir Sen İpekyolu İlçe Başkanı Harun Yeşilova duyurdu..

Öğretmenlere Müjde Geldi! Eğitim Öğretim Ödeneği Artırılıyor

Eğitim Öğretim Ödeneği Artırılıyor

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi okullarda görev yapan sözleşmeli ve kadrolu öğretmenlere her eğitim öğretim yılı başında ödenen eğitim öğretim ödeneği artırılıyor. Müjdeyi öğretmenlere Eğitim Bir Sen İpekyolu İlçe Başkanı Harun Yeşilova duyurdu.

Her sene Eylül ayında öğretmenlere ödenen eğitim öğretim ödeneği bu sene 1.325 TL olarak ödenecekti. Öte yandan öğretmen sendikaları eğitim öğretim ödeneğinin bir maaş olarak ödenmesi hususunda hükümete seslerini duyurmaya çalışıyor. Eğitim Bir Sen İpekyolu İlçe Başkanı Harun Yeşilova'nın eğitim öğretim ödeneğinin artırılacağını "Arkadaşlar buradan bir müjdeyi verelim. Eğitime hazırlık ödeneğinin arttırılması konusunda çalışmalar var. Yakında kamuoyuna duyurulur. Tüm öğretmenlerimize hayırlı olması dileğiyle.." sözleri ile ifade etti

Hazine Bakanı Nurettin Nebati duyurmuştu

Geçtiğimiz günlerde Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'na cevaben öğretmenlere yönelik çalışmaların devam ettiğini söylemişti. Bunun ardından ise bu çalışmaların ne olduğu konusu merak yaratmıştı. Bu müjdenin yukarıda belirtildiği gibi eğitime hazırlık ödeneğinin arttırılması çalışması olması yüksek ihtimal.