Bülent Ersoy: "Asgari Ücretlilere Üzülüyorum"

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy yaptığı son dakika açıklamasında pandemi döneminde yaşanan sorunlara değindi.

Bülent Ersoy: "Asgari Ücretlilere Üzülüyorum"

Bülent Ersoy: Asgari ücretlilere üzülüyorum.

Bodrum'daki evi için 100 bin liralık aksesuar alan ve bu alış verişi nedeniyle çok konuşulan usta sanatçı Bülent Ersoy, önceki gün Nişantaşı'nda kürk dükkanında alış veriş yaparken objektiflere yansıdı.

80 BİN LİRAYA İKİ KÜRK ALDI

Mağazada her biri 40 bin lira değerinde iki adet kürk satın alan ünlü sanatçı, “Yine hayvanseverleri kızdıracaksınız” diyen muhabirlere “Ben alıştım artık” diye cevap verdi. 

KÜRKLERİMİ BAĞIŞLAYACAĞIM

Kürklerini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlayacağını açıklayarak sözlerini sürdüren Bülent Ersoy, “Kürklerimin hepsini Türkan Saylan'ın derneğine vereceğim. Bir gece düzenleteceğim, ben de gideceğim oraya. Açık artırmayla satsınlar. Epeyce yüklü bir miktar toplanır.” ifadelerini kullandı.

"ASGARİ ÜCRETLİLERE ÜZÜLÜYORUM"

Gazetecilerin, "Bu pandemi döneminde bazı sanatçılar sahne alamıyor, çok sıkıntıdalar. 'Paramız bitiyor' diyorlar. Gerçekten bir sanatçı üç ay sahne almazsa paraları biter mi? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Bülent Ersoy şu cevabı verdi:

"Hazıra dağ dayanmaz' diye bir tabir vardır ama yaptıkları yatırımın durumuna bağlı. Dayanma gücü zor. Sadece sanatçılar için değil, insanlar için de zor. Asgari ücretlilere üzülüyorum. Bir dengesizlik oluyor tabii ki. Belirli bir kazancı olan insan asgari ücretle çalışan insanla bir olmayabilir ama bu kadar uçurum... Tabi bunu ancak çeken bilir."

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA