Ömer dizisinde ağızları açık bırakan veda! Sezon ortasında böyle bir son beklenmiyordu

Yıldızlarından Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar, ve Barış Falay'ın parladığı Star TV'nin sevilen dizisi "Ömer" final yapıyor. Usta oyuncu, izleyicileri bir süredir ekranlara kilitleyen bu diziye veda ediyor.

Ömer dizisinde ağızları açık bırakan veda! Sezon ortasında böyle bir son beklenmiyordu

FIX 360 Entertainment'in Yeni Dizisi Heyecanla Bekleniyor: İşte Kadro ve Detaylar!

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'de büyük bir ayrılık yaşanıyor. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı diziye, Ali Düşenkalkar'ın veda edeceği açıklandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ömer dizisinin 45. bölümünde İzzet karakterine hayat veren Ali Düşenkalkar veda edecek. Usta oyuncu, yeni bir dizi projesi için anlaşma yaparak Ömer dizisinden ayrılma kararı aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın olduğu bu bölüm, heyecan dolu anlara sahne olacak.

Ali Düşenkalkar'ın "Hain" adlı dijital mini dizi projesinde bir moda devine hayat vereceği öğrenildi. Bu ayrılıkla birlikte Ömer dizisi hayranları, İzzet karakterinin diziden ayrılacağı bölümü merakla beklemeye başladı.

FIX 360 Entertainment adlı yapım şirketinin yeni dizisi merakla bekleniyor. Senaryosu Berke Üzrek'e ait olan bu yapımın yönetmenliğini Berke Üzrek ile Serap Danış Koçak üstleniyor. Dizinin görüntü yönetmeni ise Uğur Kul olacak. Henüz hangi dijital platformda yayınlanacağı netleşmeyen dizi, merak uyandıran kadrosuna Haldun Dormen'i de dahil ediyor.

Öte yandan, Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar, Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı "Ömer" dizisinin sezon finali tarihi heyecanla bekleniyor. Star TV tarafından yakında duyurulacak olan final tarihiyle birlikte, dizinin gelecek sezon da ekranda olacağına dair güçlü sinyaller var.