Merkez Bankası Kadrolu Uzman Yardımcısı Alımı Yapıyor! Başvuru Ekranı Açıldı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bilişim alanında görev yapmak üzere Bilişim Uzman Yardımcısı kadrosuna 50 personel alımı yapacak.

Merkez Bankası Kadrolu Uzman Yardımcısı Alımı Yapıyor! Başvuru Ekranı Açıldı

Merkez Bankası Kadrolu Uzman Yardımcısı Alımı Yapıyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bilişim alanında görev yapmak üzere Bilişim Uzman Yardımcısı kadrosuna 50 personel alımı yapacak.

Başvuru ekranı açıldı

Başvurular, 01.10.2022 tarihinden 24.10.2022 tarihi saat 17.30’a kadar Bankamız internet sitesi insan kaynakları sayfasından (insankaynaklari.tcmb.gov.tr), aşağıdaki belgeleri yüklemek suretiyle elektronik yolla yapılacaktır. Şahsen veya posta ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

  •  Fotoğraf
  • Diploma veya geçici mezuniyet belgesi
  •  Yabancı Dil Belgesi (YDS, E-YDS, TOEFL iBT, CAE veya CPE) veya 13.11.2022 tarihi saat 10:00’a kadar sınav sonuç belgesinin ibraz edileceğine dair imzalı dilekçe)
  •  Özgeçmiş (Türkçe)

Başvuru Ekranına Ulaşmak İçin TIKLAYIN

Kadro dağılımı

  • Bilişim Uzman Yardımcısı (50 kişi)

Başvuru şartları neler ?

  1. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasına alınacak kişilerde aranan genel şartları taşımak.
  2.  01.01.1990 ve daha sonra doğmuş olmak.
  3.  01.01.2020 tarihinden sonra yapılan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işe alım sınavlarının komisyon mülakatı aşamasında elenmemiş olmak.
  4. Alım yapılacak kadronun gerektirdiği görevi devamlı olarak yapmasına engel olmayacak beden ve ruh sağlığına sahip olmak.
  5. En az dört yıllık eğitim veren Türkiye veya yurt dışındaki denkliği Yükseköğretim Kurulunca tanınmış yükseköğretim kurumlarının bilgisayar mühendisliği, bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, bilişim sistemleri ve teknolojileri, elektrik-elektronik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, endüstri mühendisliği, endüstri ve sistem mühendisliği, işletme mühendisliği, kontrol ve sistem mühendisliği, matematik mühendisliği, yazılım mühendisliği ve yönetim bilişim sistemleri programlarında lisans eğitimini tamamlamış olmak.
  6. Başka bir kuruluşa zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmamak, böyle bir yükümlülüğü varsa bunu Bankada çalışarak yerine getirmesi hususunda izin almış ya da bundan doğacak borcu ödemeyi kabul etmiş olmak.
  7.  01.01.2018 tarihinden sonra yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya Elektronik Yabancı Dil Sınavından (e-YDS) en az 70 İngilizce puanı veya Test of English as a Foreign Language Internet-Based Test (TOEFL iBT) sınavından en az 84 puan veya Cambridge C1 Advanced sınavından (CAE) B ve üzeri veya Cambridge C2 Proficiency sınavından (CPE) C ve üzeri almış olmak

Merkez Bankası Kadrolu Uzman Yardımcısı Alımı İlanının detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN