4-5 Bin TL Maaş: Kamuya Zabıta, Memur ve Personel Alımı Başvurusu Başlıyor

Kamuya farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel ve memur alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan açıklamada, 6 ilana başvuruların 2 Kasım 2020 Pazartesi günü başlayacağına yer verildi. İlan detayları yazımızda.

4-5 Bin TL Maaş: Kamuya Zabıta, Memur ve Personel Alımı Başvurusu Başlıyor

Kamuya personel alımı başvurusu 2 Kasım'da başlıyor.

Türkiye İş Kurumu ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu ilan sayfası üzerinden duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda, farklı kurumlarda istihdam etmek üzere memur, işçi ve personel alımı yapılacağına yer verildi. İlanlara başvurular 2 Kasım 2020 Pazartesi günü başlıyor. Biz de kamu bülteni olarak bu yazımızda 2 Kasım günü başvurusu başlayacak personel alımlarının detaylarına yer verdik.

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

Farklı kurumlara yapılan kamu personeli alımları için başvuru genel koşulları şu şekilde:

- Türk vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmaması,

- Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya dana fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

- Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- Görevi devamlı yapmasına engel beden ve akıl hastalığı bulunmamak,

- İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

İLANLARIN DETAYLARI

Yayımlanan ilanlara baktığımızda  farklı kamu kurumuna kamu personeli, memur alımının başvurusunun 2 Kasım'da başlayacağına yer verildi. İşte ilanlar:

İçişleri Bakanlığı kamu personeli alacak. İlan için  TIKLAYIN

Sarıyer Belediyesi zabıta memuru alımı için TIKLAYIN

Safranbolu Belediyesi zabıta memuru alımı için TIKLAYIN

Tapu ve Kadastro'ya personel alınacak. İlan için TIKLAYIN

Kamu İhale Kurumu'na  personel alınacak. İlan için TIKLAYIN

YÖK kamu personeli alacak. İlan için  TIKLAYIN

 KAMU PERSONELİ ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN