Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Alımına O Bölümlerden Mezun Adaylar Başvurabilir

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın devlet memuru alımı için başvuru işlemleri 12 Kasım'da başladı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Alımına O Bölümlerden Mezun Adaylar Başvurabilir

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nca daha önce yapılan resmi duyuruda , devlet memuru alımında Bilgisayar Mühendisi, Uluslararası İlişkiler ve Andlaşmalar Uzmanı, Mali İşler Uzmanı, Gümrük İşlemleri Uzmanı, Personel İşlemleri Uzmanı Grafiker ve İstatistikçi unvanları için kontenjan ayrıldığı vurgulanmış, ilgili memur alımı için başvuru işlemlerinin 22 Kasım'a kadar devam edeceği belirtilmişti. Memur alımı başvuruları 22 Kasım 2018 tarihine kadar www.sahilguvenlik.gov.tr adresi üzerinden online olarak yapılabilecek.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANACAK MEZUNİYET ŞARTLARI AŞAĞIDAKİ GİBİ OLACAK:

Sahil Güvenlik Komutanlığı başvuruları sadece internet üzerinden yapılacak. Bunun haricinde posta ya da şahsen başvuru yöntemiyle gerçekleştirilen başvurular kabul edilmeyecek. Daha önce Sahil Güvenlik Komutanlığı'na başvuru yapan fakat çeşitli nedenlerle başvurusu kabul edilmeyen veya ataması yapılamayan adayların, önceki başvuruları geçersiz sayılacak. Şehit, Malul ve muharip gazi eş ve çocuklarının anne, baba ya da eşinin şehit gazi olduğunu gösterir belgeile başvurularında almış oldukları KPSS puanına aldığı puanın yüzde 10 fazlası eklenerek hesaplanmış puanlar dikkate alınır. Bu belge varsa başvuru sırasında sahilguvenlik.gov.tr adresindeki başvuru sistemine yüklenmesi gereklidir. 

DAHA FAZLA KAMU PERSONELİ, ÖZEL SEKTÖR İŞ HABERİNİ YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI CEP TELEFONUNUZA İNDİREBİLİRSİNİZ.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA