23. Dönem POMEM ile 10 Bin Polis Alınacak

23. Dönem POMEM için geri sayım sürüyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın 23. Dönem POMEM kapsamında 10 bin polis memuru alımı yapacağı daha önce duyurulmuştu.

23. Dönem POMEM ile 10 Bin Polis Alınacak

Geçtiğimiz aylarda 1xbet Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sayfası olan www.pa.edu.tr 'de PMYO ve POMEM'e ilişkin duyurular art arda yayımlanmış. PMYO için YKS, POMEM için KPSS sınav süreçlerinin sona ermesinin beklendiği belirtilmişti.

10 Bin Kadın-Erkek polis alımı için başvuru işlemlerinin ise ne zaman başlayacağı hala merak konusu. Polis Akademisi Başkanlığı'ndan duyuru bekleyen adaylar, aynı zamanda başvuru şartlarının da esnetilmesini talep ediyor. Sosyal medya üzerinden polis alımlarıyla ilgili özellikle yaş konusunda çok fazla kampanya başlatılıyor. Alımlara ilişkin yakın zamanda bir duyuru yapılması beklentiler arasında yer alıyor.

Polis Akademisi Başkanlığı'nca önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından gerçekleştirilecek 10 bin polis alımına ilişkin duyurular yayımlandığı anda haberdar olmak için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA