Nevşin Mengü'nün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İlgili Sözleri Paylaşım Rekoru Kırdı!

Eleştirileriyle adından sıkça söz ettiren gazeteci Nevşin Mengü, kendisi hakkında merak edilen sorulara yanıt verdiği bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sözleriyle dikkatleri yeniden üzerine çıktı.

Nevşin Mengü'nün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İlgili Sözleri Paylaşım Rekoru Kırdı!

Daha önce sık sık hükümet ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili olumlu ifadeleriyle gündeme geldi.

Erdoğan'ın 20 yıldır iktidarda olduğunu hatırlatan Mengü, bunun çok ciddi bir başarı olduğunu ve dünya siyasetinde böyle başarıların nadiren görüldüğünü, Erdoğan'ın siyaseti ve dünyadaki gelişmeleri çok iyi okuyan bir lider olduğunu söyleyen Mengü, "Bu ciddi bir başarı. Dünyada böyle çok az siyasetçi var. Siyasi içgüdüsü çok iyi birisi. Hani Erdoğan vesayet altıdan mı falan deniliyor ya bence Erdoğan ne kaldırılacak, ne de vesayet altına alınacak kadar saf biri değil. Gayet zeki birisi. Türkiye'de ve dünyadaki gelişmeleri de iyi okuyan cin gibi biri" ifadelerini kullandı. Nevşin Mengü'nün ifadelerinin yer aldığı video ve haberler sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.