e-Devlet'ten hemen kontrol edin! Adınıza yardım parası çıkmış olabilir

Hemen E-Devlet hesabınızı kontrol edin! Siz farkına varmadan hesabınızda yüklü bir para birikmiş olabilir.

e-Devlet'ten hemen kontrol edin! Adınıza yardım parası çıkmış olabilir

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahipleri için yardım programlarını düzenlemeye devam ediyor. Bu programlar kapsamında olan, Aile Destek Programı, maddi sıkıntı içerisinde olan vatandaşlara destek olmayı planlıyor.

Destek programının başvuruları, e-devlet üzerinde basit bir şekilde gerçekleştirilirken, yardım ödenekleri de yine banka veya PTT hesabına aktarılıyor.

5 dakikada başvurunuzu iletebilirsiniz

Destek programına başvuru yapmak için e-devlet platformu üzerinden kolay bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İlgili Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı (SYDV) alanından gerekli bilgileri doldurarak başvuruyu tamamlayabilirsiniz.

Yapılan başvurular, başvuru sahiplerinin maddi durumları dikkate alınarak değerlendirme aşamasına alınır ve belgelerin işlenmesiyle de sonuçlandırılır.

e-Devlet'ten hemen kontrol edin! Adınıza yardım parası çıkmış olabilir

E - devlet üzerinden ödemenizi alabilirsiniz

2024 Yılı kapsamında yapılan zamlar, destek programının çok daha fazla kitleye ulaşmasına olanak sağlıyor. Gerekli tüm güncel bilgilere e-devlet platformu ya da ilgili bakanlığın internet sitesinden erişilebilir.

Vatandaşlar detaylı talimatları yerine getirerek e-devlet üzerinden kolay bir şekilde başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

Her ay beklemeden destek ödemeniz hesabınızda

Bu aile yardım programı ile tüm ihtiyaç sahiplerinin ekonomik sıkıntılarının giderilmesini hedefliyor. Bu kapsamda önemli bir adım atarak, hali hazırda maddi sorun yaşayan vatandaşlar için olanak sağlıyor. Daha ayrıntılı bilgi için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın resmi internet sitesini inceleyebilirsiniz.