İstanbul Valiliği'nin Resmi Sayfası Arapça Yayına Başladı

İstanbul Valiliği'nin kurumsal web sayfası www.istanbul.gov.tr, Arapça dilinden yayın yapmaya başladı. İstanbul ile ilgili özel içerik ve röportajların yanı sıra kültür sanat etkinlikleri ve basın açıklamaları bundan böyle Türkçe'nin yanı sıra Arapça'da yayınlanacak. 2019 yılının Eylül ayında İngilizce yayına da başlayan İstanbul Valiliği'nin resmi sayfasında bundan böyle 3 dil seçeneği bulunacak.

İstanbul Valiliği'nin Resmi Sayfası Arapça Yayına Başladı

İstanbul Valiliği'nin resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer aldı: 

İstanbul Valiliği kurumsal web sayfası www.istanbul.gov.tr, Türkçe ve İngilizce’nin ardından Arapça dilinde yayın hayatına başladı.

İstanbul ile ilgili özel içerik ve röportajların yanı sıra yürüyüş rotaları, kültür-sanat etkinliklerinin, basın açıklamaları ve duyuruların güncel olarak yayınlandığı kurumsal web sayfa, Arapça yayın yapmaya başladı.

Eylül ayında yayına başlayan İngilizce web sayfanın ardından Arapça yayın yapan web sitesi de kullanıcıların ulaşımına açıldı.

Turizm başkenti İstanbul’u ziyaret edecek yerli ve yabancı turistler, İstanbul Valiliği kurumsal web sayfası aracılığıyla şehirle ilgili en güncel bilgilere web üzerinden ulaşabilecek.

İstanbul’da konsolosluğu bulunan tüm ülkelerin dillerinde yayın yapması hedefleniyor.

Arapça web sayfası için tıklayınız: http://ar.istanbul.gov.tr/

İngilizce web sayfası için tıklayınız: http://en.istanbul.gov.tr/