EGM'ye Yeni Polis Alımında Sevindiren Gelişme !

EGM'ye yeni dönem polis alımlarını bekleyenleri sevindiren gelişme yaşandı. 2019 yılında en az lise mezunu adaylar arasından 35 bin polis alımı yapılacak. Detaylar haberimizde.

EGM'ye Yeni Polis Alımında Sevindiren Gelişme !

Polis alımlarını bekleyen adayları sevindiren gelişme !

24 Haziran seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan 100 günlük eylem planını açıkladı. Açıklanan eylem planında her okulun önüne en az 1 polis görevlendirileceğine yer verildi. Bu açıklamanın ardından okullar geçtiğimiz ay açıldı ve eğitim öğretim başladı. Okulların eğitime başlaması ile birlikte İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde her okula en az 1 polis verilmeye başladı. Hemen hemen tüm okullarda görevlendirilmesi üzerine polis kadrolarında ciddi şekilde kesik olduğu bildirildi.

EGM 'deki kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgilere göre Türkiye genelinde ciddi şekilde polis eksiği var. İl Emniyet Müdürlükleri bünyesinde tabiri caizse çalıştırılacak polis bulunamıyor. Her okul önünde bir polis görevlendiriliyor ve bazı polisler de araçlarla okul çevrelerinde devriye görevi yürütüyor.

35 BİN POLİS ALIMI YAPILACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamad  2019 yılında 35 bin polis alımı yapılacağını söylemişti. 2019 yılı içinde yapılacak bu alımlarla EGM bünyesindeki eksiğin giderilmesi planlanıyor. Okul görevleri de eklenince 35 bine ek olarak daha fazla polis alımı yapılabilir. 

ADAYLAR PÖH İSTİYOR

500 bine yakın aday, yeni dönem polis alımlarında özel harekat alımı olmasını istiyor. En az 10 bin PÖH alımı bekleyen adaylar EGM'den ve İçişleri Bakanlığı 'ndan müjdeli açıklamayı bekliyor.

TALEPLERİNİZ NELER?

Siz de aşağıdaki yorum kısmından yeni dönem polis alımları için taleplerinizi dile getirebilir, başvuru şartlarında yapılmasını istediğiniz esnetilmeleri yazabilirsiniz.

30 BİN POMEM POLİS ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

KADIN - ERKEK POLİS ADAYLARI BURADA

Kadın Erkek polis alımlarını bekleyen adaylar Kamubulteni.com mobil uygulamasını indiriyor. Siz de kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin ve polis alımlarından bildirim alarak haberdar olun.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |Ankara