EGM Görevde Yükselme Sınavı İlanı Yayımlandı: İşte GYS Başvuru ve Sınav Tarihi

EGM personellerini yakından ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 2020 yılı görevde yükselme sınav ilanına yer verildi.

EGM Görevde Yükselme Sınavı İlanı Yayımlandı: İşte GYS Başvuru ve Sınav Tarihi

Son dakika : EGM görevde yükselme sınav ilanı yayımlandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada ,  2020 yılı sivil personel için görevde yükselme sınavı yapılacağına yer verildi. 

BAŞVURU TARİHİ

Yayımlanan duyuruya baktığımızda personellerin görevde yükselme sınavı için başvurularını 12 ile 16 Ekim tarihleri arasında yapacağı öğrenildi. 

Başvurular , EGM Personellerinin bağlı oldukları Personel Şube Müdürlüklerine Amirliklerine yapılacak. 

SINAV NE ZAMAN?

Emniyet Genel Müdürlüğü görevde yükselme yazılı sınav ile yapılacaktı. Yazılı sınav aşaması 28 Kasım 2020 günü gerçekleştirilecek. 

Resmi açıklamada, Teşkilatımızda görevli Sivil Personel için Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı yapılacaktır. Başvuru yapacak adaylar müracaatlarını 12-16 Ekim 2020 tarihleri arasında bağlı bulundukları Personel Şube Müdürlükleri/Amirliklerine yapması gerekmektedir. Ayrıca Merkez ve Taşra Teşkilatı Birimlerimize 10.10.2020 tarihli yazı ile sınava ilişkin bilgilendirme Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) üzerinden yapılmıştır.

Yazılı Sınav Tarihi: 28/11/2020" denildi. 

Başvuru kılavuzu için Tıklayın