3 Bin Komiser Yardımcısı Alımı için Başvurularda Sona Geliniyor

Polis Akademisi Başkanlığı'nın 2018 2019 Eğitim Öğretim Dönemi için gerçekleştireceği 3 Bin Komiser Yardımcısı adayı öğrenci alımı için ön başvuru sürecinde sona gelindi

3 Bin Komiser Yardımcısı Alımı için Başvurularda Sona Geliniyor

Akademi'den geçtiğimiz haftalarda yapılan resmi duyuruda Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Amirleri Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne lisans mezunu adaylar arasından 3 bin komiser yardımcısı adayı öğrenci alımı yapılacağı, alımlarda 2 bin 700 kontenjanın erkek adaylar için, 300 kontenjanın kadın adaylar için ayrılacağı belirtilmişti. Ön Kralbet başvuru işlemleri 6 Eylül 2018 tarihinde başlamıştı.

Sınav ücreti 100 TL

Başvuru şartlarını yerine getiren (bknz. pa.edu.tr) ve 100 TL olarak belirlenen sınav ücretini yatıracak olan adaylar 19 Eylül 2018 tarihine kadar ön başvuru işlemlerini akademinin resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecekler. Detaylı bilgilendirme Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından (www.pa.edu.tr) öğrenilebiliyor. 

10 Bin Polis Daha Alınacak

Polis Akademisi Başkanlığı 10 bin polis alımı daha yapacak. Detaylı bilgilendirmenin önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. Önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından gerçekleştirilecek 10 bin kişilik polis alımıyla ilgili gelişmeleri takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMU BULTENİ UYGULAMASINI CEP TELEFONUNUZA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA