Son Dakika: Art Arda AÖF Sınav Duyuruları Yayımlandı (Anadolu Üniversitesi, ATA AÖF, AUZEF)

Son dakika haberi: 3 üniversite AÖF duyurusu yayımladı. Yayımlanan 3 duyuruda Anadolu Üniversitesi final sınavın başladığına , ATA AÖF soru cevapların yayımlandığı ve AUZEF sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Son Dakika: Art Arda AÖF Sınav Duyuruları Yayımlandı (Anadolu Üniversitesi, ATA AÖF, AUZEF)

AÖF final sınavları hakkında son dakika duyurusu.

Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi AUZEF ve ATA AÖF tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamalarda final sınavları hakkında bilgilendirmeler, sonuç duyurusu ve diğer detaylara yer verildi.

AUZEF SONUÇLARI AÇIKLANDI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) tarafından yapılan açıklamada sonuçlar hakkında şu ifadelere yer verildi: "Değerli Öğrencilerimiz, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi çevrim içi (online) Bitirme (Final) Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonuçlarınızı http://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile görüntüleyebilirsiniz."

ATA AÖT FİNAL CEVAP KAĞITLARI

Atatürk Üniversitesi AÖF final sınavı cevap kağıtları yayımlandı Duyuru şu şekilde:

"020-2021 Güz Yarıyılı Online Final Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan Pazartesi (18 Ocak 2021)  saat 23:59'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz.

Sınav Sorularına İtiraz İşlem Kılavuzuna ulaşmak için tıklayın

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FİNAL SINAV TARİHİ DUYURUSU

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda sınavların bugün başladığına yer verildi. Duyuru şu şekilde:

AÖF sınavları aşağıdaki adresten alınıyor.

https://www.anadolu.edu.tr/e-sinav

 Bilgi alış verişi için TIKLAYIN