Son Dakika: AÖF Kayıt Tarihleri Uzatıldı (İkinci Üniversite, YKS, DGS)

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 20220 yılı kayıt tarihlerinin uzatıldığına yer verildi.

Son Dakika: AÖF Kayıt Tarihleri Uzatıldı (İkinci Üniversite, YKS, DGS)

Son dakika : AÖF duyurusu yayımlandı.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda kayıt sürelerinin uzatıldığına yer verildi. Duyuruya baktığımızda güz dönemi kayıt yenileme, ANADOLUYÖS, YKS yeni kayıt, ikinci üniversite, YKS ek tercih ve DGS kayıt ile sağlıkta lisans tamamlama kayıtlarının uzatıldığına yer verildi.

Resmi duyuruya baktığımızda kayıtların 23 Ekim 2020 tarihine kadar alınacağına yer verildi. 

İşte resmi duyuru:

"Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri ile Açıköğretim; İktisat ve İşletme Fakültelerine; ANADOLUYÖS, İkinci Üniversite, YKS Yeni Kayıt, YKS Ek Yerleştirme, DGS ve Sağlık Lisans Tamamlama kapsamında kayıt yaptıracak adaylar için çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri 23 Ekim 2020 Cuma gününe kadar uzatılmıştır.

Çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri http://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır."

ARA SINAV DUYURUSU

AÖF ilk sınavları online olacak. Duyuruda , "Anadolu Üniversitesi Senatosunun 06/10/2020 tarih ve 16 sayılı kararı gereği 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır.

Dönem sonu sınavı ile ilgili karar daha sonra alınacaktır." denildi.

ATA AÖF

Atatürk Üniversitesi tarafındna yayımlanan duyuruda sınavların online olacağına yer verildi:

"2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Vize (Ara) Sınavı 16-22 Kasım 2020 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Final sınavının ne zaman ve nasıl yapılacağı ilerleyen günlerde duyurulacaktır."

AÖF SINAV TARİHLERİ

AÖF sınavları duyurularından bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN