Koronavirüs Nedeniyle Yeni Karar: 11 Ağustos Salı Türkiye Genelinde Yüksek Yoğunluklu Denetim Başlıyor

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir açıklama yaptı. Ankara'da Koruma Eğitim Akademisi Açılış Töreni'nde konuşan Bakan Soylu, 11 Ağustos günü Türkiye genelinde kronavirüs nedeniyle çok yoğun bir denetim başlayacağını söyledi.

Koronavirüs Nedeniyle Yeni Karar: 11 Ağustos Salı Türkiye Genelinde Yüksek Yoğunluklu Denetim Başlıyor

Son dakika : Süleyman Soylu koronavirüs kararını açıkladı.

Ankara | Koruma Eğitim Akademisi Açılış Töreni'ne katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada önemli açıklamalarda bulundu. Koruma eğitimlerinin öneminden bahseden İçişleri Bakanı , Türkiye'deki eğitimin tüm dünyada benimsendiğini, Polis Akademisi Başkanlığı bünyesinde sadece Türkiye polislerinin değil dünyanın birçok yerinden gönderilen kolluk kuvvetlerinin eğitildiğini söyledi.

474 PKK 'LI HAİN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Açıklamasında terörle mücadeleye değinen İçişleri Bakanı Soylu, sene başından bu yana etksiiz hale getirilen bölücü hainlerin sayısını şu şekilde duyurdu: “Yılbaşından bu yana 62'si üst düzey yönetici toplam 474 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.” 

GÖÇMENLER

Göçmenlere , mülteciler meselesine değinen Bakan Soylu, Türkiye'nin bu konuda dünyaya insanlık dersi verdiğini, tüm dünya ülkelerinin Türkiye'ye teşekkür borçlu olduğunu söyleyerek, “Ege'de hala göçmen botu batırıyorlar ve üzerindeki 20-30 kişiyi ölume terk ediyorlar. Bu bir hayvanlıktır.” diye konuştu.

11 AĞUSTOS 2020 'DE TÜM TÜRKİYE'DE YOĞUN DENETİM

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararı da kamuoyuna açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tüm Türkiye'de yoğun bir denetim yapılacağını söyledi. Bakan Soylu , denetimin 11 Ağustos 2020 Salı günü yapılacağını söyleyekerek  "Salı günü tüm Türkiye'de koronavirüs tedbirleri ile ilgili yüksek yoğunluklu bir denetleme gerçekleştireceğiz." dedi.

KABİNE TOPLANIYOR

Bugün kabine toplanıyor. Kabinede okulların açılması meselesi var. Detaylar için TIKLAYIN