AÖF Sınavları Hakkında Açıklama: Değişiklik Yapıldı

Atatürk ile İstanbul Üniversitesi'nden AÖF sınavları hakkında açıklama yapıldı. İşte İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sınav tarihleri yazımızda.

AÖF Sınavları Hakkında Açıklama: Değişiklik Yapıldı

AÖF sınavları hakkında açıklama. Değişiklik yapıldı.

AUZEF tarafından yayımlanan duyuruda ise vize sınavlarının yanı sıra final ve bütünleme sınavlarının da online olarak yapılacağına yer verildi. Öe yandan Erzurum Atatürk Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2020-2021 eğitim öğretim yılı vize sınav tarihlerinin, DGS ek tercihlerinin henüz açıklanmaması nedeniyle değiştiğine yer verildi.İşte duyurular.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÖF DUYURUSU

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Online Vize Sınavı Tarihleri Ertelenmiştir

DGS Ek Yerleştirme sonuçlarının, ÖSYM Başkanlığı tarafından henüz açıklanmaması nedeni ile, daha önce      16-22 Kasım 2020 tarihleri arasında yapılacağı ilan edilen 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı vize sınavlarının, 30 Kasım – 11 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılması kararlaştırılmıştır. Ayrıca daha önce 14-15 Kasım 2020 tarihlerinde yüz yüze yapılacağı ilan edilen Ceza İnfaz Kurumları güz yarıyılı vize sınavlarının 28-29 Kasım 2020 tarihlerinde yine yüz yüze yapılması kararlaştırılmıştır.

AUZEF DUYURUSU

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından yayımlanan duyuruda vize, final ve bütünleme sınavlarının da uzaktan online olarak yapılacağına yer verildi. Açıklama şu şekilde:

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SINAV TARİHLERİ

Online olarak yapılacak vize sınavları 12 Aralık 2020 günü yapılacak.

AÖF SINAV EKRANI AÇILDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN