AÖF Sınav Giriş Yerleri Belli Oluyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2019-2020 güz dönemi sınav giriş yerleri açıklanıyor. İşte son hatırlatmalar.

AÖF Sınav Giriş Yerleri Belli Oluyor

AÖF sınav giriş yerleri açıklanıyor.

Anadolu Üniversitesi 2019-2020 eğitim öğretim yılı Güz dönemi Vize sınavları için geri sayım sona eriyor. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada AÖF sınavlarının önümüzdeki hafta yapılacağına yer verildi.

VİZE SINAVLARI 14-15 ARALIK 2019 'DA

Yüz binlerce öğrencinin katılımı ile yapılacak AÖF vize sınavları 14 ile 15 Aralık 2019 tarihlerinde yapılacak. Sınavlar türkiye genelinde bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek.

AÖF DUYURUSU

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan açıklamada sınav öncesi adaylara şu uyarılar yapıldı:

Anadolu Üniversitesi Merkezi Sınav Yönergesi dikkatle okunmalı ve uygulanmalıdır.

Adaylar sınava girebilmek için “Sınav Giriş Belgesi” ile “Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi”ni (Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir.) Bu belgelerin eksikliği durumunda adaylar sınava alınmamalıdır.

Salon Başkanları her bir adayın soru kitapçığı türünü cevap kâğıdındaki “Test Grubu” bölümüne kodladığını kontrol etmeli ve cevap kâğıdında yer alan “Test Grubu Kontrolü” bölümünü paraflamalıdır.

Salon Başkanları adayların test grubunu “Salon Kontrol Listesi”nde kodlamalıdır.Sınav binalarında “Bina Sınav Sorumlusu” ve “Güvenlik Görevlileri” dışındaki tüm görevliler sınav süresince (varsa) cep telefonu vb. mobil cihazlarını kapalı konumda tutmak zorundadır.

Kadın-erkek AÖF öğrencileri ile bilgi alış verişi ve sohbet için TIKLAYIN

SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖF sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. Daha önce sınav giriş yerleri , sınavdan 10 gün önce açıklanıyordu. Ancak 14-15 Aralık tarihlerinde yapılacak sınavların giriş yerleri hala açıklanmadı. Duyuru geldiği anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN