AÖF Sınav Duyurusu Yayımlandı: İşte Açıköğretim Sınav Giriş Ekranı

Anadolu Üniversitesi sınavları hakkında son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada açıköğretim 2020-2021 eğitim öğretim yılı vize sınavlarının başladığına yer verildi.

AÖF Sınav Duyurusu Yayımlandı: İşte Açıköğretim Sınav Giriş Ekranı

AÖF sınavları başladı.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2020-2021 eğitim öğretim yılı vize sınavlarının online olarak başladığı, sınava girmek isteyen AÖF öğrencileri için kısa süre verildiği ve adayların tüm sınavlarına katılması gerektiğine yer verildi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara sınavlarının başlamasının ardından sınava girmek isteyen AÖF öğrencileri için bu yazımızı kaleme aldık.

SINAV BİLGİLERİ VE DETAYLARI

Her sınavın 30 sorudan oluşacağı ve adaylara 40 dakikalık süre verileceği açıklandı. Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

  1. Sınavlar kişiye özel olarak oluşturulmaktadır. Öğrenciler, sınav esnasında yalnız bulunmak ve soruları herhangi bir öğrenme kaynağından ya da herhangi bir kişiden destek almadan bireysel olarak cevaplamakla yükümlüdür.
  2. Sınav başladıktan sonra aktif oturum içinde soruyu görme, sonraki soruya geçme gibi normal sınav akış işlemleri dışında; tarayıcıyı kapatma, sayfayı yenileme, sayfada geri tuşuna basma, tam ekrandan çıkma gibi herhangi bir işlemin yapılması anormal aktivite olarak değerlendirilir. Sınav sisteminde anormal aktivite tespit edildiğinde öğrenciye uyarı verilebilir. İşlemin tekrarlanması durumunda öğrencinin sınavı sonlandırılabilir.
  3. Sınavda Uygulanacak Kurallara aykırı hareket edilmesi, anormal aktivitelerin tespit edilmesi, öğrenciden kaynaklanan teknik sorunlar ve benzeri nedenlerle sınavın tamamlanamamasının sorumluluğu öğrenciye aittir.

SORULAR

SINAV SAYFASI

Anadolu Üniversitesi 2020-2021 eğitim öğretim yılı 1. dönem vize sınavları aşağıdaki sayfadan başladı.

https://esinav.anadolu.edu.tr/

Linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada giriş yapıp sınav otomasyonu üzerinden vize sınavlarınıza girebilirsiniz.

AÖF öğrencileri ile bilgi alış verişi için TIKLAYIN