AÖF Bahar Dönemi Vize Sınavları Online mi? Anadolu Üniversitesi, ATA AÖF ve AUZEF'ten Açıklama Geldi

Anadolu Üniversitesi'nden de duyuru geldi ve 2020-2021 eğitim öğretim yılı Bahar dönemi vize sınavlarının nasıl yapılacağı açıklandı. Bu açıklama ile tüm AÖF'lerde vize sınavlarının nasıl yapılacağı netleşti.

AÖF Bahar Dönemi Vize Sınavları Online mi? Anadolu Üniversitesi, ATA AÖF ve AUZEF'ten Açıklama Geldi

AÖF sınav tarihi ve şekli açıklandı.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması geldi. AÖF resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada AÖF bahar dönemi vize sınavlarının 10-11-12 ile 17-18-19 Nisan tarihleri arasında yapılacağına yer verildi.

Resmi açıklama şu şekilde:

"#Açıköğretim, #İktisat ve #İşletme Fakülteleri 2020-2021 #BaharDönemi Ara Sınavları ÇEVRİM İÇİ (#ONLINE) olarak 10-11-12 Nisan ve 17-18-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecektir. Dönem Sonu Sınavlarının nasıl yapılacağı ile ilgili karar alındığında açıklama yapılacaktır."

DİĞER AÖF'LER

Atatürk Üniversitesi: "Yapmış olduğumuz görüşmeler ve istişareler sonucunda Covid-19 küresel salgın sürecinde yüz yüze sınav uygulamalarının oluşturabileceği olumsuzluklar dikkate alınarak 2020-21 Bahar Yarıyılı ara (vize) sınavlarının çevrimiçi (online) yapılmasına karar verildi.  Vize sınavının Nisan ayı içinde yapılması planlanmaktadır. Akademik takvim güncellenecektir."

AUZEF: "Değerli öğrencilerimiz, 01.03.2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen illere göre risk durumu çerçevesinde yüz yüze sınav uygulamalarının oluşturabileceği olumsuzluklar göz önünde bulundurularak 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ara sınavlarının çevrim içi (online) yapılmasına karar verilmiştir. Bitirme ve telafi sınavlarına ilişkin bilgilendirme, salgın sürecinin gidişatına göre önümüzdeki haftalarda yapılacaktır."

AÖF sınavlarına girecek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

AÖF SINAV EKRANI

AÖF sınav ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN