Anadolu Üniversitesi'nden AÖF Diploma Duyurusu

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 'nden AÖF 'ten mezun olan öğrenciler için diploma duyurusu yayımlandı.

Anadolu Üniversitesi'nden AÖF Diploma Duyurusu

Anadolu Üniversitesi'ndne diploma duyurusu.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından bir açıklama yapıldı ve geçtiğimiz dönem sınavlarını başarı ile verip mezun olmaya hak kazananlar için diploma duyurusuna yer verildi.

14 Ağustos 2020 tarihli "2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Döneminde Mezun Olanların Diplomaları" başlıklı duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Açıköğretim Sistemine göre öğrenim gören öğrencilerimizden 2019-2020 öğretim yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı sonucunda mezun olanların diplomaları bağlı oldukları Açıköğretim bürolarına gönderilmiştir. 

Açıköğretim Fakültesi Sağlık Programlarından bu dönemde mezun olan öğrencilerin diplomaları,  tescil işlemi yapıldıktan sonra AÖF bürolarına gönderilecektir.

Diploma, mezunumuza veya yasal vekiline bağlı olduğu AÖF Bürosu tarafından imza karşılığında teslim edilmektedir. Ayrıca diplomalar adrese gönderilmemekte ya da bürolar arası transfer yapılmamaktadır.

Mezunlarımızı tebrik eder, yaşam boyu öğrenmenin öncüsü Anadolu Üniversitesi olarak giriş sınavsız İkinci Üniversite fırsatı ile sizleri tekrar aramızda görmek isteriz. Giriş Sınavsız İkinci Üniversite fırsatı ile ilgili detaylı bilgi almak için ikinciuniversite.anadolu.edu.tr"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA