Açıköğretim Sınav Tarihleri ve Sınav Şekli Belli Oldu 2020-2021 Vize (AUZEF-Anadolu-ATA AÖF)

Anadolu ve Atatürk Üniversitesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi 'nden de duyuru geldi. Yayımlanan duyuruda açıköğretim fakültesi vize sınavlarının şekline ve sınav tarihlerine yer verildi.

Açıköğretim Sınav Tarihleri ve Sınav Şekli Belli Oldu 2020-2021 Vize (AUZEF-Anadolu-ATA AÖF)

AÖF'te son duyuru da geldi: İşte vize sınav tarihleri.

Anadolu Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi'nden duyurular gelmişti. son duyuruda İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nden geldi. AUZEF'ten yapılan son açıklamada vize sınavlarının online olarak yapılacağına yer verilirken sınav tarihlerine yer verildi. 

AUZEF SINAV TARİHLERİ

İstanbul Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından yayımlanan duyuruda vize sınavlarının online olarak yapılacağına yer verildi. Sınav duyurusu şu şekilde: "

"Güz Dönemi Ara (Vize) sınavları 21 Kasım 2020 saat 06:00’da başlayıp 29 Kasım 2020 saat 23:59'da sona erecektir. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi Ara (Vize) sınavlarına https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz. 

Çevrimiçi (online) sınavlarınıza cep telefonlarınızdan giriş yapmak yerine bilgisayarlarınızdan giriş yapmayı tercih etmeniz ve toplamda 9 günlük sınav tamamlama süresi bulunduğundan dolayı sınavlarınızı zamana yaymanız akademik başarınızın yükseltilmesi açısından önem arz etmektedir. 

Öğrencilerimizden, çevrimiçi(online) sınavların başladığı ilk gün ilk saatlerde ve son günlerde sınav sisteminde yoğunluk olabileceğini göz önünde bulundurmalarını, sınavlarına girmek için diğer zaman dilimlerini tercih etmelerini önemle rica ediyoruz. Not: Vize sınavının başarıya katkısının ne olacağı, final sınavının yöntemi belli olduktan sonra açıklanacaktır."

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları da online olarak yapılacak. Vize sınavları için yayımlanan duyuruda "Anadolu Üniversitesi Senatosunun 06/10/2020 tarih ve 16 sayılı kararı gereği 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır." dedi. Sınavlar 12 Aralık günü başlayacak.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Atatürk Üniversitesi arafından yayımlanan duyuruda AÖF sınavları ile ilgili olarak "2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Vize (Ara) Sınavı 16-22 Kasım 2020 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Final sınavının ne zaman ve nasıl yapılacağı ilerleyen günlerde duyurulacaktır." denildi. 

SINAV EKRANI AÇILDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN