İlahi Mesaj Var Diyen Anne-Baba, Öz Kızlarını Diriltmek İçin Vahşice Öldürdü

Hindistan'da akıllara durgunluk veren korkunç bir olay meydana geldi. Bir okul müdürü ve akademisyen olan anne ile baba, öz kızlarını yeniden diriltmek için vahşice öldürdü.

İlahi Mesaj Var Diyen Anne-Baba, Öz Kızlarını Diriltmek İçin Vahşice Öldürdü

Kızlarını tekrar diriltmek için öldürdüler.

Hindistan'da korkunç bir olay meydana geldi. Padmaja Chittoor'daki kurumsal bir okulun müdürü olan anne ile Madanapalli Üniversitesi Kimya bölümünde doçent olan  Baba V Purushotham Naidu , kendi kızlarını katletti ve bölgeye gelen polise, kendilerine 1 gün verilmesi durumunda kızlarını diriltebileceklerini söyledi. 

Baba V Purushotham Naidu ve anne V Padmaja kızları olan 27 yaşındaki Alekya ve 22 yaşındaki Sai Divya'yı batıl inançları yüzünden katletti. 

Evden çığlık sesleri üzerine çevredekiler polise haber verdi. Bölgeye gelen Hindistan polisi, gördükleri karşısında büyük bir şok yaşadı. Anne ve baba, zavallı kızlarını halterle döverek bıçaklayarak katletti. 

BABA TRANSTA YAKALANDI

Polis ekiplerinin baskını sırasında babanın salında trans halinde olduğu görülürken evde aramalar başladı. Zemin katta bulunan odada evin büyük kızı Alekya'nın cansız bedeni kanlar içinde bulundu. Alekya'nın alnında derin bir yara vardı. Diğer kız kardeş Sai Divya ise üst katta yatak odasında bulundu. 

Her ikisi de çıplaktı.

POLİSE KIZDILAR: "RİTÜELİ BOZDUNUZ"

Baskın sırasında baba transta olduğu için polisleri fark etmedi. Polisleri fark edince de polislere sinirlendi ve onlara ritüeli bozduklarını söyledi. 

Baba ile anne, kendilerine 1 gün verilmesi durumunda kızlarını diriltebileceklerini söyledi ve bu güce saip olduklarını iddia etti. 

Konu hakkında bölge müfettişi olan Ravi Manohar Chary şunları söyledi: "Kapıyı açtığımızda eve şeytanları çağırdığımızı söyledi. Bizden şimdi gidip ertesi gün gelmemizi ve kızlarının hayata döneceği bu evde gerçekleşecek mucizeye tanık olmamızı istedi. Anne kızının kafasında şeytanlar olduğunu ve bu yüzden açıp çıkarması gerektiğini, cennetten ilahi mesajlar aldıklarını ve de karşılarına çeşitli işaretler çıktığını ifade ettiler. Mental sağlıklarının yerinde olduğunu düşünmüyoruz."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA