İşini Bırakıp İnstagram'a Başladı! Bir Paylaşımdan 23 Bin Lira Kazanıyor!

24 yaşındaki Natalie Roush'un hayatı 2014 yılında İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla değişti. Bikinili pozlar paylaşan genç kadının binlerce takipçisi oldu.

İşini Bırakıp İnstagram'a Başladı! Bir Paylaşımdan 23 Bin Lira Kazanıyor!

Natalie Roush, çalıştığı işi bırakarak instagram modelliğine başladı. Roush'un yaptığı anlaşmalar nedeniyle her paylaşımından 3 bin sterlin aldığı belirtildi.

24 yaşındaki bir Amerikalı instagram modeli olan Natalie Roush, 2014 yılında sosyal medya hesabından paylaşımlar yapnmaya başladı. Bir süre sonra binlerce takipçiye ulaşan model çalıştığı işten ayrılarak instagram modelliğine başladı. Natalie Roush, yaptığı her paylaşımdan anlaşmalar çerçevesinde 3 bin sterlin (23 bin 265 TL) , kazanıyor. Natalie , lisedeyken kamera karşısına geçtiğini, çok heyecanlanmasına rağmen poz vermeyi sürdürdüğünü söyledi.

Daha önce kahve sektöründe çalıştığını belirten genç kadın, şu an anlaştığı markaların çekimleri için farklı yerlere seyahat ettiğini, masrafların firmalarca karşılandığını, paylaşım başına da 3-4 bin sterlin ücret aldığını söyledi. Kazandığı paralarla kendine ait bir de giyim markası kuran genç kadın, bir çok kişiden modelden daha az takipçiye sahip olmasına rağmen takipçi kitlesinin faydasını gördüğünü belirtti.