WhatsApp'ta ortalığı karıştıracak özellik! Yakalanan yandı

WhatsApp yeni güncellemesiyle ortalığı karıştırdı! Tüm detaylar haberimizde.

WhatsApp'ta ortalığı karıştıracak özellik! Yakalanan yandı

WhatsApp yeni özelliğini paylaştı! Bu güncelleme gizli sırları ortaya çıkaracak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP YENİ ÖZELLİĞİNİ PAYLAŞTI

Tüm dünyada milyonlarca insan tarafından kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp sık sık yeni güncellemelerini kullanıcılarıyla paylaşıyor. Uygulama tarafından yapılan son güncellemeyle gizli konuşmalar saklanabilecek. Apple iOS işletim sistemli telefonlarda kişinin sohbet butonunu ilk önce sola kaydırmanız, daha sonra çıkan diğer seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Daha sonra eğer karşıdaki kişi Android telefon kullanıyorsa üstüne basılı tutarak çıkan üst noktaya tıklamanız gerekiyor. Daha sonra çıkan kısımda sohbeti kilitle ve gizle tut seçeneğine basarak devam seçeneğini seçebilirsiniz. Bu kısımdan sonra karşınıza sohbeti gizleyebilmeniz için bir gizli kod oluştur seçeneğine basarak gizli kod oluşturabileceksiniz. 

whatsapp gizli sohbet özelliği

Bu şifreyi kendi isteğinize göre 4 haneli veya emoji şeklinde oluşturabilirsiniz. Şifreyi oluşturduktan sonra bitti seçeneğine tıklayarak sohbeti kilitleyebilirsiniz. Kilitlenmiş Sohbetleri Gizle seçeneğini seçerseniz bu konuşmalar WhatsApp uygulaması anasayfasında yer almaz. Bu konuşmaları yalnızca arama kısmıan yazarak ulaşabilirsiniz. Sohbetleri gizleme seçeneğini seçmezseniz arşivlenen sohbetlerin altında yer alan kilitlenmiş sohbetler kısmından sohbete ulaşabileceksiniz. Kilitlenen sohbeti silmek için ilk olarak Ayarlar kısmından Gizlilik seçeneğine girmeniz gerekiyor. Gizlilik kısmının en alt kısmında yer alan Ekran Kilidi altında Sohbet Kilidi seçeneği bulunuyor. Eğer kilitlediğiniz sohbetlerde gizli kodu unutursanız bütün mesajlarınızı toplu şekilde silebilirsiniz. Aynı zamanda gizlenen sohbetlerden bildirim geldiği zaman yalnızca WhatsApp 2 yeni Mesaj bildirimi gelecektir. Bu özellik şimdilik yalnızca telefonlarda kullanılabiliyor. Gizlenen sohbetler WhatsApp Web açıldığı zaman anasayfada görüntülenebiliyor. Oluşturulan gizli kodu WhatsApp kısmından aratarak kilitli sohbetleri açabilirsiniz.