Vize Ne Zaman? AÖF Vize Sınav Tarihleri Duyurusu Yayımlandı (Anadolu Üniversitesi-ATA-AUZEF)

Anadolu Üniversitesi'nden vize sınavları hakkında son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada sınav tarihlerine yer verildi.

Vize Ne Zaman? AÖF Vize Sınav Tarihleri Duyurusu Yayımlandı (Anadolu Üniversitesi-ATA-AUZEF)

AÖF ara sınav tarihleri.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada vize sınavlarının yapılacağı tarihe yer verildi. Öte yandan Atatürk Üniversitesi de vize sınav tarihlerini , vize sınav şeklini duyurdu. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda AÖF sınavları hakkında son bilgilere yer verdik.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ DUYURUSU

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada vize sınavlarının online olarak yapılacağına yer verildi. İşte duyuru:

"2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı İle İlgili Duyuru Anadolu Üniversitesi Senatosunun 06/10/2020 tarih ve 16 sayılı kararı gereği 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır. Dönem sonu sınavı ile ilgili karar daha sonra alınacaktır."

Vize sınav tarihleri de açıklandı.

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada vize sınavlarının 12 Aralık 2020 günü yapılacağına yer verildi. 

ATA AÖF

Atatürk Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada sınavların online olacağı ve sınavların 16 ile 22 Kasım tarihleri arasında yapılacağına yer verildi. Açıklamada, "2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Vize (Ara) Sınavı 16-22 Kasım 2020 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Final sınavının ne zaman ve nasıl yapılacağı ilerleyen günlerde duyurulacaktır." denildi. 

AUZEF 

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi henüz vize tarihleri ve şekli henüz açıklamadı.

AÖF DUYURULARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN