AUZEF Kayıt Yenileme Başvurusu Başladı 2020 (AKSİS Kayıt Yenileme Harç Yatırma)

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF ) tarafından bir duyuru yayımlandı ve 2. döneme kayıt yenileme başvurularının başladığına yer verildi. Peki kayıt yenileme nasıl yapılır? Harç nasıl yatırılacak? İşte detaylar ve Auzef kayıt yenileme.

AUZEF Kayıt Yenileme Başvurusu Başladı 2020 (AKSİS Kayıt Yenileme Harç Yatırma)

AUZEF kayıt yenileme kılavuzu yayımlandı.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2019-2020 eğitim yılı bahar dönemi kayıt yenileme başvurularının bugün başlayacağı, kayıt yenileme kılavuzunun yayımlandığına yer verildi. 

KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

İstanbul Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada kayıt yenileme işlemi başvurularının bugün başlayacağı ve 13 Mart 2020 tarihine kadar devam edeceğine yer verildi. 

KAYIT YENİLEME İÇİN PARA YATIRMANIZ YETERLİ

İstanbul Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda öğrencilerin, kayıt yenileme için ödeme yapmasının yeterli olacağı , ders seçiminin fakülte tarafından yapılacağına yer verildi. Açıklamada, "Kayıt yenileme işlemi için referans numaranız ile materyal / katkı / öğrenim ücreti ödemeniz yeterlidir.  Ödeme yaptıktan sonra ders seçimi işleminiz fakültemiz tarafından yapılacaktır." denildi.

Duyuru şu şekilde:

Referans numaranızı almak için http://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifreniz ile otomasyon sistemine giriş yapınız.

Giriş yaptıktan sonra Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)’ne tıklayınız. Sol menüdeki “Harç Bilgileri” kısmından Referans numaranızı ve ödeme miktarınızı görebilirsiniz. Ödemenizi HalkBank Şube/ATM’lerinden ya da AKSİS sistemi üzerinden online yapabilirsiniz.

(Referans numaranız olmadan HalkBank Şube/ATM’lerinden ödeme yapamazsınız. Halkbank ATM ve şubelerden ödeme yaparken referans numaranızın doğru olduğundan emin olunuz. Kayıt yenileme için ödemelerin zamanında yapılmamasından veya yanlış referans numarasına ödeme yapılmasından doğacak sonuçlardan fakültemiz sorumlu olmayıp sorumluluk tamamen öğrenciye aittir.).

Online ödeme işlemini gerçekleştirmek için aynı sayfada yer alan “Ödeme Yap” butonunu tıklayınız. Karşınıza gelecek ekranda ilgili alanları doldurarak online ödeme işlemini yapabilirsiniz.

NOT: NOT: AKSİS SİSTEMİNDEN ÖDEMENİZİ YAPTIKTAN SONRA KARTINIZIN HESAP HAREKETİNİ KONTROL EDİP BİRDEN FAZLA ÖDEME YAPMAMAYA DİKKAT EDİNİZ.

NOT: Öğrencilerden Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerine ilişkin Bakanlar Kurulu Kararının 10. Maddesi 3. Bendi gereği bir yükseköğretim programında kayıtlı iken ikinci bir üniversite programına kayıt yaptırılması halinde katkı payı öğrencinin kendisi tarafından karşılanır.

Fakültemiz Açıköğretim programlarında öğrenim gören, bütün dönemlerini tamamlayıp dönem uzatan veya alttan dersi kalan öğrencilerin harçlarına 35,5 TL yansıtılır.

AUZEF DUYURULARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

AUZEF SINAV TARİHLERİ DEĞİŞTİ

İstanbul Üniversitesi tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamada, 2. dönem sınavlarının KPSS ile kesiştiği , bu nedenle tarihlerin değişiğine yer verildi bildirildi. Yeni sınav tarihleri için TIKLAYIN