AÜ AÖF Vize Soru ve Cevapları e-Kampüs'ten Yayımlandı (Sonuçlar Ne Zaman?)

AÖF Güz dönemi vize sınav soru ve cevap kağıtları erişime açıldı. Peki sınav soru ve cevaplarına nasıl ulaşabilirim? Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÜ AÖF Vize Soru ve Cevapları e-Kampüs'ten Yayımlandı (Sonuçlar Ne Zaman?)

Son dakika: AÖF soru ve cevapları yayımlandı.

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Güz Dönemi Ara Sınav (Vize) soru ve cevaplarının erişime açıldığına yer verildi.

24-25 Kasım 2018 tarihlerinde yapılan Açıköğretim sınavlarının soru ve cevaplarının erişime açılmasının ardından adaylar, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı.

24-25 Kasım Cumartesi ve Pazar günlerinde farklı oturumlarda düzenlenen AÖF Güz Dönemi vize sınavlarına ait soru ve cevaplar, aşağıdaki bağlantı adresinden adayların erişimine açıldı.

 "https://ekampus.anadolu.edu.tr"

AÖF VİZE SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF Güz Dönemi Ara Sınavı (Vize) sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise belli değil. AÖF, yayımladığı takvimde sadece sınav tarihlerini kamuoyuna duyurmaktadır. Önceki yıllarda sınavların sonuçları, sınavlardan sonraki iki hafta içinde açıklanırdı. Yine bu sınavın da sonuçlarının iki hafta içinde açıklanması bekleniyor.

TAHMİNİ SONUÇLARIN AÇIKLANMA TARİHİ

AÖF vize sınav sonuçlarının önümüzdeki hafta Perşembe ya da Cuma günü açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçları açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN