AÖF Sınav Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları-25 Mayıs 2019

25 Mayıs 2019 Cumartesi AÖF sınavları sona erdi. İlk oturumların sona ermesinin ardından öğrenciler , soru ve cevapları ile aday yorumlarını araştırmaya başladı.

AÖF Sınav Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları-25 Mayıs 2019

AÖF final sınavlarının ilk oturumları bugün yapıldı.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi  final sınavlarının ilk oturumları bugün yapıldı. İlk oturumların yapılmasının ardından sınavlara giren binlerce öğrenci, sınav soru ve cevaplarını internet üzerinden araştırmaya başladı. Biz de AÖF öğrencilerinin bilgi alış verişi yapması için bu haberimizi kaleme aldık.

SINAVLAR 25-26 MAYIS GÜNÜ

Anadolu Üniversitesi 2018-2019 eğitim öğretim yılı bahar dönemi final sınavları 25 ile 26 Mayıs 2019 tarihlerinde 4 otuurem şeklinde yapılmaktadır. Bugün ilk oturumlar sona erdi ve yarın yapılacak sınavlarla AÖF bahar dönemi final sınavları sona ermişl olacak. 

SINAVLA SAAT KAÇTA?

Anadolu  Üniversitesi AÖF final sınavları sabah 9.30'da, öğlenden sonra 13.00 'da başladı. 

SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

AÖF final sınavlarının soru ve cevapları Pazartesi 'den itibaren e kampüste yayımlanacak. Sınav soru ve cevapları yayımlandığı anda haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

ADAY YORUMLARI

Aşağıdaki yorum kısmından AÖF sınavı kolay mıydı zor muydu? sınavda aklınıza takılan soruları yazabilir, diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Kadın erkek diğer AÖF öğrencileri ile bilgi alış verişi için TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN