AÖF Kayıt Yenileme-DGS Kayıtları ve Yaz Okulu Soru Cevapları Yayınlandı AÜ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 'nden 3 yeni duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyuruda kayıt yenileme işleminin başladığı , DGS ile yerleşenler için kayıtların başladığı ve yaz okulu sınavı soru cevaplarının yayınlandığına yer verildi.

AÖF Kayıt Yenileme-DGS Kayıtları ve Yaz Okulu Soru Cevapları Yayınlandı AÜ

AÖF kayıt yenileme ve DGS kayıtları başladı.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2019-2020 eğitim öğretim yılı kayıt yenileme ve DGS ile yerleşenler için kayıtların başladığına yer verildi.

KAYIT YENİLEME

Kayıt yenileme işlemi yapmak isteyen adayların  şifresiyle ANASİS ’e giriş yapması ve almak istediği dersleri seçmesi gerekmektedir. 

“Kayıt Onayı Ver” butonuna basıp kayıt onayını verdikten sonra ders seçim işlemleri yapılacak. Bu işlem kayıt yenileme süresince sadece bir kez yapılacaktır.

Başarısız olan dersler öğrencinin üzerine sistem tarafından otomatik olarak verilecek ve öğrenci bu dersleri bırakamayacak. Kalan derslerin otomoatik olarak yüklenmemesi durumunda Öğrenci işleri birimine müracaat edin.

"Anadolu Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği”nin Madde-19’un 6. fıkrası “Akademik yetersizlik uyarısı alan ve GNO’sunu takip eden dönemde de 2,00’ye yükseltemeyen öğrenci ise bir sonraki dönemde FF, YZ veya DZ harf notu olan dersleriyle birlikte akademik yetersizlik uyarısı aldığı dönemden itibaren harf notu CC’nin altında olan dersleri de tekrar etmek zorundadır.” hükmü uyarınca “Ders Tekrarı” uyarısı alan öğrenciye harf notu CC’nin altındaki dersleri sistem tarafından otomatik olarak yüklenecek ve öğrenci bu dersleri bırakamayacaktır.

“Kayıt Yenileme Haftası”nda tüm öğrenciler, ders seçim işlemini tamamlamak ve kayıtlarını akademik danışmanlarına onaylatmak zorundadır.

DGS İLE YERLEŞENLER

2019-2020 İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihleri*
İnternet Başvuru Tarihi 16 - 20 Eylül 2019
İnternet Başvuru Adresi http://aof.anadolu.edu.tr
AÖF Bürosundan Kayıtları 16 - 20 Eylül 2019
AÖF BüroMazeretli Kayıtları 20 Eylül 2019

* Dikey Geçiş İnternet Başvuru ve Kayıt tarihleri, 2019-Dikey Geçiş Sınavı (DGS) yerleştirme sonuçlarının açıklandığı tarihe bağlı olarak değişebilir.

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “Dikey Geçiş” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

AÖF YAZ OKULU SORU VE CEVAPLARI

AÖF yaz okulu soru ve cevapları e kampüs üzerinden yayınlandı. Soru ve cevaplar aşağıdadır:

SORU VE CEVAPLAR İÇİN TIKLAYIN

KADIN ERKEK AÖF ÖĞRENCİLERİ BU ADRESTE

Diğer adaylarla bilgi alış veriş  için TIKLA KATIL

AÖF DUYURULARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN