AÖF Final Sınavı İçin Son Duyuru da Geldi: Sınav Tarihleri ve Şekli Netleşti

Son duyuru da geldi ve AÖF 'te final sınavlarının şekli ile tarihleri belli oldu. Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi AUZEF duyuruları , AÖF final sınavlarının tarihleri ve sınav şekli haberimizde.

AÖF Final Sınavı İçin Son Duyuru da Geldi: Sınav Tarihleri ve Şekli Netleşti

AÖF 'te son duyuru da geldi. Final sınav tarihi ve şekli netleşti.

AUZEF final sınavları hakkında beklenen duyuru geldi ve 3 AÖF üniversitesi için de final sınavlarının nasıl ne zaman yapılacağı belli oldu.

YÖK DUYURMUŞTU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 11 Mayıs günü yayımladığı duyuruda koronavirüs nedeniyle kapanan dönemin sınavlarının online olarak yapılmasını istedi. 

DUYURUSU SONRASI AÇIKLAMALAR GELDİ

YÖK duyurusu sonrası Açıköğretim Fakültelerinden açıklamalar gelmeye başladı. İlk olarak Anadolu Üniversitesi final sınav duyurusunu yayımladı. Daha sonra Atatürk Üniversitesi AÖF duyurusunu yayımladı. Bugün ise İstanbul Üniversitesi duyuruyu yayımladı ve AÖF 'te sınav tarihleri ile sınav şekli belli oldu.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Yeni Koronavirüs önlemleri kapsamında, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri’nin Yurt içi ve Yurt Dışı Programlarının 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Dönemi dönem sonu sınavları, internet tabanlı ortamlarda yapılacaktır. Bahar Dönemi dönem sonu sınavları 24 Haziran 00.01 ve 8 Temmuz 23.59 saatleri arası erişime açık olacaktır."

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Atatürk Üniversitesi AÖF resmi sayfasında yayımlanan duyuru şu şekilde:

AUZEF

Anadolu ve Atatürk Üniversitesi 'nin duyurularının ardından son duyuru da İstanbul Üniversitesi 'nden geldi. Yayımlanan duyuruda sınavların internet üzerinden yapılacağına yer verildi. Telafi ve üç ders sınavları da internet üzerinden yapılacak.

Duyuru şu şekilde:

Değerli öğrencilerimiz, İstanbul Üniversitesi Senato kararı uyarınca; 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Bitirme (Final), Telafi (Bütünleme) ve Mezuniyete Üç Ders sınavları çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır. Tüm Sınavlara ilişkin takvim aşağıdaki tabloda gösterilmiştir

AÖF SINAV SAYFASI AÇILDIĞINDA HABERDAR OLMAK , DUYURULARI ÖĞRENMEK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN