Anadolu Üniversitesi'nden AÖF Duyurusu Geldi: Tarih Uzatıldı

Anadolu Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2020-2021 Öğretim Yılı YKS ile yerleşen adayların kayıt tarihlerinin uzatıldığına yer verildi.

Anadolu Üniversitesi'nden AÖF Duyurusu Geldi: Tarih Uzatıldı

Son dakika: AÖF duyurusu yayımlandı.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2020-2021 eğitim öğretim yılında YKS ile yerleşen adayların kayıt sürelerinin uzatıldığına yer verildi. 

"Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine YKS ile Yerleşen Adayların Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt Süresinin Uzatılması İle İlgili Duyuru" başlığı ile yayımlanan AÖF duyurusu şu şekilde:

"Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine 2020-2021 Öğretim Yılı YKS ile yerleşen adayların çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri 18 Eylül 2020 Cuma günü saat 17:00’e kadar uzatılmıştır.

Adaylar çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemlerini http://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden e- devlet şifresi ile yapılacaktır. 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemelerini 18 Eylül 2020 Cuma günü saat 17:20’e kadar  Kredi Kartı/Banka Kartı (Çevrimiçi Başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilir. Ancak, kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapılamayabilir.),  Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil bankacılık veya İnternet bankacılığından gerçekleştirebilirler."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA