Anadolu Üniversitesi AÖF Yaz Okulu Kayıt Sayfası ve Ücret Ödeme

Anadolu Üniversitesi 2019-2020 eğitim öğretim yılı Yaz okulu kayıt duyurusu geçtiğimiz gün yayımlanmıştı. Yaz okulu için kayıtlar bugün başlayıp 28 Temmuz 'a kadar devam edecek. İşte Yaz Okulu kayıt sayfası , ücret ödeme bilgileri ve diğer detaylar.

Anadolu Üniversitesi AÖF Yaz Okulu Kayıt Sayfası ve Ücret Ödeme

AÖF yaz okulu başvurusu başladı.

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda 2019-2020 eğitim öğretim yılı yaz okulu başvurularının bugün başladığına yer verildi.

ÖNCE İPTAL EDİLMİŞTİ AMA TEPKİ GELİNCE YENİDEN AÇILDI

Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz haftalarda bu sne yaz okulu olmayacağını ve sadece 3 ders sınavı olacağına yer verilmişti. Bu karara yoğun şekilde tepki gelmiş ve ünivesite tepkiler sonrası yaz okulunu yeniden açmak zorunda kalmıştı. 

KAYIT DUYURUSU GELDİ

Anadolu Üniversitesi tarafından geçtiğimiz gün yayımlanan duyuruda 2019-2020 eğitim öğretim yılı yaz okulı kayıtlarının 20-28 Temmuz 2020 tarihleri arasında alınacağına yer verildi. 

YAZ OKULU KAYDI NASIL YAPILACAK?

Yaz okulu kayıt gününün gelmesi ile birlikte öğrenciler, yaz okuluna nasıl kaydolacaklarını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda AÖF yaz okulu kayıt bilgilerine yer verdik.

2 ADIMDA BAŞVURU

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda kayıtların 2 adımda yapılacağına yer verildi. Duyuruda, "Yaz okulu kayıt işlemi, Ders Seçimi ve Kayıt Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir." denildi. 

aof.anadolu.edu.tr adresinden tomasyona giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda yaz okulu sayfasına gidin. 

ÖNCE DERS SEÇİMİ

Öğrenciler önce bu sayfadan ders seçimlerini yapacak. Ders seçimi yaptıktan sonra ise ödeme bilgileri oluşacak. Ders seçimi yapmadan öğrencilerin ödeme bilgileri oluşmayacak.

Öğrenciler aldıkları derslerin kredilerine göre yaz okulu için ücret ödemesi yapacak. 

ÜCRET ÖDEMESİ NASIL YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan yaz okulu ücret ödeme detayları şu şekilde:

"Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Öğretim Gideri ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir. Yaz okulu kayıt tarihinin son günü olan 28 Temmuz 2020 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59’a kadar ödeme yapılabilecektir. Ancak, yaz okulu kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartıyla ödeme yapılamayabilir. Öğrenciler ödeme yaptıktan sonra aldıkları belgenin, 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Öğretim Gideri ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu ders seçimine göre belirlenen kayıt bedelini ödemeyen öğrencilerin yaz okulu kayıtları yapılmaz."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA