Adalet Bakanlığı ve CTE Personellerine İyi Haber

Maaş ve sosyal haklarda düzenleme, sözleşmeli personele kadro ve görevde yükselme sınavında iyi haber geldi. Abdulhamit Gül Başkanlığında yapılan toplantıdan önemli kararlar çıktı.

Adalet Bakanlığı ve CTE Personellerine İyi Haber

Son dakika : Adliye ve cezaevi personellerine iyi haber.

Adalet Bakanlığı 6 Ocak 2021 tarihinde, bazı ceza infaz kurumu müdürleriyle online video konferans toplantısı düzenledi. Bakan Abdulhamit Gül'ün başkanlığında yapılan toplantıda adliye ve cezaevi personellerine iyi haberi verdi. Toplantıdan alınan bilgiler adliye ve cezaevi personellerini sevindirecek türden.

KADRO BEKLEYEN BİNLERCE KİŞİYE MÜJDE

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları bünyesinde sözleşmeli olarak çalışan personellerin kadroya alınması için çalışmalarda sona gelindiği , Hazine ve Maliye Bakanlığı ile görüşmelerde son aşamaya gelindiği öğrenildi. 

GÖREVDE YÜKSELME SINAVI GELİYOR

Adalet Bakanlığı bünyesinde ve bağlı kuruluşlarda çalışan kamu personeller için görevde yükselme sınavı açılacağı öğrenildi. Tarih henüz belli değil ancak önümüzdeki günlerde personel alımının ardından görevde yükselme sınav duyurusunun gelmesi bekleniyor.

CTE PERSONELLERİNİN HAKLARI

Edinilen bir diğer bilgiye göre cezaevi personellerinin haklarının iyileştirilmesi için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile görüşmelerin , toplantıların devam ettiği, 2021 yılında bazı düzenlemeler yapılacağı öğrenildi.

PERSONEL ALIMI

Adliye ve cezaevlerindeki personel ile işçi eksiğinin giderilmesi için personel alımına çıkılacağı öğrenildi. 

Duyurular geldiğinde haberdar olmak için  TIKLAYIN