7 Şehirde Üniversite Hastanelerine KPSS'siz , 40 KPSS Puan Şartı ile Mülakatsız Personel Alımı

Üniversite hastaneleri bünyesine en az ilköğretim mezunu adaylar arasından sözleşmeli kamu personeli ve kadrolu kamu işçisi alımı yapılacak. KPSS 40 puan şartı ile ve sürekli işçi kadrolarına KPSS puan şartı aranmadan yapılan personel alımının başvuru bilgileri yazımızda.

7 Şehirde Üniversite Hastanelerine KPSS'siz , 40 KPSS Puan Şartı ile Mülakatsız Personel Alımı

Üniversitelere personel alımı yapılacak.

Farklı şehirlerde üniversite hastaneleri bünyesine en az ilkokul mezunları arasından personel alımı yapılacağı açıklandı. Farklı illerdeki üniversitelere yapılan personel alımının başvuru bilgilerine bu haberimizde yer verdik. 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi, 06.06.1978 tarihli ve 7/15454 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı  ile  yürürlüğe  konulan  esaslar  ile  ek  ve  değişikliklerine  göre  istihdam  edilmek  üzere yapılacak personel alımında başvuruya dair bilgiler şu şekilde:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Üniversite hastaneleri bünyesine yapılan sözleşmeli kamu personeli ve sürekli işçi alımlarına baktığımızda, başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıdaki şartları taşıması gerektiğine yer verildi:

Başvuracak adaylar 657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmalıdır.

Türk Ceza Kanunu’nun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1(bir) yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar. Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hile, iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından

mahkûm olmamak.

Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilişiği bulunmamak.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

657  sayılı  Kanunun  53  üncü  maddesi  hükümleri  saklı  kalmak  kaydıyla,  görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

HANGİ ÜNİVERSİTELERE PERSONEL ALIMI YAPILIYOR?

Üniversitelerin personel alımlarında , sözleşmeli personel kadroları için KPSS 'ye girmiş ve geçerli bir puan almış şartı aranıyor. Sürekli işçi kadroları için ise KPSS puan şartı aranmıyor. İşte ilanlar:

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Mülakatsız Destek ve Büro Personeli Alımı  ilanı  TIKLAYIN.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi büro personeli ve tekniker/Teknisyen alımı ilanı  TIKLAYIN.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sağlık personeli alımı ilanı için TIKLAYIN

Harran Üniversitesi Kura ile En Az İlköğretim Mezunu 81 Kadrolu İşçi Alımı  ilanı için TIKLAYIN

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sözleşmeli 37 Personel Alımı ilanı için TIKLAYIN

Erciyes Üniversitesi personel alımı ilanı için TIKLAYIN

Kırıkkale Üniversitesi Mülakatsız 122 Sözleşmeli Personel Alımı ilanı için TIKLAYIN

Bilgi alış verişi için  TIKLAYIN