Acı haber! Baba oğulu trafik kazası ayırdı

Kırıkkale'de lastiği patlayan bir kamyon, kontrolden çıkarak karşıdan gelen tırla çarpıştı. Gerçekleşen kazada tır sürücüsü hayatını kaybederken oğlu ise yaralandı.

Acı haber! Baba oğulu trafik kazası ayırdı

Kırıkkale'de gerçekleşen kazada lastiği patlayan bir kamyon lastiğinin patlaması sonucunda kontrolden çıkarak karşı yola geçerek tır ile kafa kafaya çarpıştı. Tır sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan oğlu ve kamyonun sürücüsü ise yaralandı.


YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ
Akşam saatlerinde Kırıkkale-Çorum D-200 karayolunun 70. kilometresinde  gerçekleşen kazada Mustafa A. Adlı sürücünün yönetimindeki kamyonun lastiği patladı. Lastiğin patlamasıyla bir anda kontrolden çıkan kamyon karşı yönden Veysi Çeçen yönetimindeki bir tır ile kafa kafaya çarpıştı.
Olayın ihbarı ile bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler  tır sürücüsü Veysi Çeçen'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken kazada yaralanan oğlu 17 yaşındaki R.Ç. ile  kamyon sürücüsü 40 yaşındaki Mustafa Ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan iki yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
Kazada hayatını kaybeden Vehsi Çeçen’in cesedi hastane morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle kapatılan karayolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekiplerin çalışması ve olay yerinden araçların kaldırılmasının ardından trafiğin akışı yeniden sağlandı. Öte yandan kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.