Juventus'un Süper Yıldızı Ronaldo'nun Cezası Belli Oldu!

Şampiyonlar Ligi tarihinin hiç şüphe yok ki en iyi oyuncularının başında yer alan Cristiano Ronaldo, her zaman için patlamaya hazır bir bomba gibi. Bunu son olarak Atletico Madrid karşılaşmasında gösterdi. Deplasmanda alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından Atletico'lu taraftarlarla rövanş konusunda iddaalaşan süper yıldız, Juventus Stadyumu'ndaki harika futboluyla kendisini seven sevmeyen herkesi bir kez daha büyüleşmiş attığı 3 golle takımını çeyrek finale çıkarmayı başarmıştı.

Juventus'un Süper Yıldızı Ronaldo'nun Cezası Belli Oldu!

Juventus'un Süper Yıldızı Ronaldo'nun Cezası Belli Oldu!

Şampiyonlar Ligi tarihinin hiç şüphe yok ki en iyi oyuncularının başında yer alan Cristiano Ronaldo, her zaman için patlamaya hazır bir bomba gibi. Bunu son olarak Atletico Madrid karşılaşmasında gösterdi. Deplasmanda alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından Atletico'lu taraftarlarla rövanş konusunda iddaalaşan süper yıldız, Juventus Stadyumu'ndaki harika futboluyla kendisini seven sevmeyen herkesi bir kez daha büyüleşmiş attığı 3 golle takımını çeyrek finale çıkarmayı başarmıştı. Fakat Ronaldo'nun bu karşılaşmada Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone'nin bir önceki maçta yaptığına benzer bir hareketi abartılı şekilde yapması tartışmalara neden oldu.

Simeone, Juventus karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından cinsel organını işaret ederek futbola yakışmayan hareketlerde bulunmuş, yaptığı bu hareketle 20 bin euro para cezasına çarptırılmıştı. Ronaldo için de beklenen karar açıklandı. UEFA , Şampiyonlar Ligi tarihinin en büyük yıldızı Ronaldo'ya , Atletico Madrid maçındaki hareketlerinden dolayı 20 bin euro para cezası verdi. Juventus'lu taraftarlar , Ronaldo'nun maç cezası almasından endişe duyuyordu.