Icardi'den beklenen haber geldi! Sarı kırmızılı taraftar günlerdir bunu bekliyordu

Sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncusu İcardi’den hem takımın hem de taraftarların yüzünü güldürecek haber geldi. İşte detaylar…

Icardi'den beklenen haber geldi! Sarı kırmızılı taraftar günlerdir bunu bekliyordu

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu İcardi ile ilgili sevindiren bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

su

ICARDİ, TRABZONSPOR MAÇINDA SAHADA OLACAK

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada forma giyecek.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sırasında yüzüne aldığı sert darbe sonrası yüz kemiklerinde kırılmalar olması nedeniyle Mauro Icardi'nin bir süre forma giyemeyeceğini açıkladı. Yüzündeki kırık ve ayağındaki sakatlık nedeniyle istirahat etmek zorunda kalan Arjantinli golcünün, Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor derbisinde forma giymesi bekleniyor.

4 MAÇ KAÇIRACAK

Plastik cerrahlar ve kulak burun boğaz doktorları, oyuncuların yüzlerine yumruk yedikten sonra daha fazla rahatsızlık hissedebileceklerini ancak ameliyata gerek olmadığını da belirtti. Yıldız futbolcunun yüzündeki kırıkların iyileşmesi bekleniyor ancak oyuncu için herhangi bir tehlike bulunmuyor. Futbol yıldızı bu dönemde Konyaspor, Sivasspor ve Kayserispor ile oynanacak Süper Lig karşılaşmalarının yanı sıra Ümraniyaspor ile oynanacak Türkiye Kupası karşılaşmasında da forma giyemeyecek.