Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarları bu defa teknik ismi vurdu! 7 oyuncu ve teknik adam Santos'a veda vakti

Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarları esiyor. O oyuncunun ayrılığının konuşulması herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarları bu defa teknik ismi vurdu! 7 oyuncu ve teknik adam Santos'a veda vakti

Tüm spor camiasının da bildiği gibi Beşiktaş bu dönem tamamen kendini bırakmış durumda. Süper Lig'de hayranlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş sezon başladığından beri 4 teknik direktör değiştirdi. Şenol Güneş'le sezona başlayan Beşiktaş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay'ı da denemişti. En son olarak Fernando Santos'u göreve getiren Beşiktaş bu hocayla devam ediyor. Tam 7 oyuncunun biletinin kesildiği Beşiktaş'ta gidecek olan oyuncular belli oldu. 

Beşiktaş Şampiyonluktan Bi Hayli Uzak! 

Süper Lig'de hayranlarının yüzünü güldüremeyen Beşiktaş, şampiyonluktan tam 37 puan uzak. En son Başakşehir ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Bu kez de galip olamayan Kartallar galibiyete hasret kaldı. Bu denli kayıplardan sonra Portekizli teknik direktör Fernando Santos'a da yol gözüktü. Bu teknik direktör ile beraber bazı oyuncularında kadrodan ayrılacağı düşünülüyor. Hali hazırda kontratları devam eden Gedson, Masuaku, Rashica, Al Musrati, Muçi, Amir, Colley, Chamberlain gibi oyuncuların kadroda kalacağı bekleniyor. 

BJk

Beşiktaş'tan bileti kesilen 7 oyuncunun da gideceği düşünülüyor. Rosier, Onano, Montero ve Hasic ile yolları ayıracak olan Kartallar ayrıca Ante Rebic, Joe Worral ve Rachid Ghezzal  ile de yolları ayıracak.