Adalet Bakanlığı Avukat, istatistikçi, mimar, diyetisyen, şehir plancısı, psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı alımı sonuçlarını açıkladı

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuç duyurusu geldi. PGM üzerinden yayımlanan duyuruda Avukat, istatistikçi, mimar, diyetisyen, şehir plancısı, psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı başvuru sonuçlarına ve mülakat tarihlerine yer verildi.

Adalet Bakanlığı Avukat, istatistikçi, mimar, diyetisyen, şehir plancısı, psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı alımı sonuçlarını açıkladı

Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları.

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı. Avukat, istatistikçi, mimar, diyetisyen, şehir plancısı, psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı kadrolarına geçtiğimiz hafta yapılan başvurulara ilişkin sonuçlar Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü sayfası üzerinden duyuruldu. 

"Avukat, istatistikçi, mimar, diyetisyen, şehir plancısı, psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı kadroları için sözlü sınava katılmaya hak kazananlar ile sınav tarihleri aşağıda ilan edilmiştir.

Sözlü sınav; 22/02/2021 – 05/04/2021 tarihleri arasında, Milli Müdafaa Cad. No: 8 Bakanlıklar Kızılay/ANKARA adresinde bulunan Kent Konseyi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Adaylar HES kodu olmadan sözlü sınava alınmayacaktır. Bu nedenle ilgililerin önceden HES kodu temin etmeleri gerekmektedir.

Sınav günü adayların kimlik belgeleri ve öğrenim durumu belgelerinin asılları veya onaylı suretlerini ayrıca avukat kadrosuna başvuru yapanlar için avukatlık ruhsatlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir."

Sonuçlara aşağıdaki sayfadan ulaşılıyor.

https://pgm.adalet.gov.tr/Home/SayfaDetay/avukat-istatistikci-mimar-diyetisyen-sehir-plancisi-psikolog-pedagog-ve-sosyal-calismaci-alim-ilani-sozlu-sinavina-iliskin-basvuru-sonuclari29012021022333